Yarre Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Kao sto topic kaze, potreban mi je polovan acc, sa sve podacima (nebitno da li ste prvi, drugi ili treci vlasnik, samo da account nije neciji ko bi hteo da ga vrati etc. i da su podaci 100% tacni... kopija licne karte, ili original Authentication key sa original wow-a su obavezni, else, ne zanima me) Moze i bez WotLK, tipa, ako ste pikali TBC pa prestali ili tako vec nesto. Level likova me ne zanimaju, posto mi samo account treba :) Takodje, ne zanima me trade, posto nemam sta da trade-ujem :D DakleM! :) Ako neko oce proda acc po ne nekoj preteranoj ceni (do 100e, kao sto rekoh, mene ne zanimaju characteri, vec sam account), zzzdrsss@yahoo.com mi je mail, 064/322-90-48 mob, posaljite SMS, posto izbegavam da se javljam na unknown brojeve. Naravno, posle mozemo da se cujemo :) Opet, ako nemate podatke, batalite, ne bacaju mi se pare bash toliko :) Detalji oko trgovine cemo usaglasiti, nisam neki klinac koji oce scam-uje ljude. Prednost BG, zbog laksheg preuzimanja i placanja :) edit: mali edit : Posto sam vec dobio par ponuda, a zaboravio sam napisem nesto... dakleM!:) da dodam, ponude skupljam par dana, a konacan odgovor dajem posle Uskrsa. Ukoliko se javi neko sa preterano dobrom ponudom, mozda i pre. Znaci, niza ponuda, tj povoljnija dobija :) Josh jedna stvar, navedite: 1. Da li imate sve podatke 2. Cenu Ne znaci mi nista ako mi kazete "Imam account, imam par likova 80lvl... bla bla" nego kao sto sam rekao. Podaci, i recite neku cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 iam ja wow + tbc key pa ako ti treba javi Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts