pantasd Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 (edited) 1. Profesije =Jewelcrafting/enchanting 2. Achievement Points =6635 Dodatni info:ima najbolji pve i pvp gear i bice gladiator ove sezone Da li ste prvi vlasnik? nisam prvi vlasnik acc imam sav info Okvirna cena:500e (morao sam delete stari topic da probam ovaj novi templat za prodaju acc) Edited April 7, 2009 by pantasd prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
neca.nis Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Free bump za Pnatu, uvek fer i korektan. ps. brate, prodaj to na stranu i uzmi soma eura :D imba je hunt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 nije ovo prodavanje golda/game cardova da mu dajes bump sto se tice oglasa vise mi lici na vic neki nego na ozbiljano prodavanje nikakav info i lol cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 ma znam da nema info nista mi nije jasan ovaj novi template sto trebam da koristim u proslom topicu sam sve lepo opisao ali ako je neko zainteresovan nek me pozove da mu objasnim sve :D ili preko pma prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
neca.nis Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 nije ovo prodavanje golda/game cardova da mu dajes bump sto se tice oglasa vise mi lici na vic neki nego na ozbiljano prodavanje nikakav info i lol cena bump je za prodaju lika, iz razloga sto sam vec saradjivao sa pantom oko prodaje/kupovine , understand ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 ma znam da nema info nista mi nije jasan ovaj novi template sto trebam da koristim u proslom topicu sam sve lepo opisao ali ako je neko zainteresovan nek me pozove da mu objasnim sve :D ili preko pma Jeste da tebi ljudi mogu da veruju jer sam i ja saradjivao sa tobom i sve je bilo perfektno ali radi ostalih clanova koji moraju da se ugledaju i radi preglednosti oglasa uveden je templejt kako bi se olaksalo potencijalnim kupcima. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 (edited) meni ne smeta sto moram da koristim templet samo je malo nepregledno i to je sve ali mislim da ce biti upgrade za ove oglase ako pocnu svi da koriste Edited April 7, 2009 by pantasd prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts