Sarma Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 upravo sam se prebacio na silvanu pa da bacim info :P mrtvi blizzard ima limit na 20k golda po transferu tako da sam voljan otprilike toliko da prodam... mozda malo manje posto sam vec primetio neke kineze sa kojima se vredi boriti za dominaciju na ah :P za cenu cemo se dogovoriti posto do sada nisam valjao gold... sva pitanja na pm... uzdravlje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 8, 2009 Author Report Share Posted April 8, 2009 bump! imam trenutno jos oko 15k... prihvatio sam neke vase savete, tako da je cena 4k golda za GC ili 1g = 0,5 din Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Sramo, uradi novi oglas u vidu posta na novootvorenoj temi koju mozes pogledati OVDE!. Do tad ce ovaj oglas biti zatvoren, a kad odradis i to, brise se ovaj topic. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts