Brzy Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 (edited) thx svima ^^ Edited March 31, 2009 by Brzy ______________________________________________________________ Heaven Doesn't Want Me, And Hell Is Afraid Il Take Over... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Pa da, putem poste, trazis samo da posaljes pare ,popunis "uplatnicu" Ime i Prezime i broj telefona valjda .. I dobijes kod na uplatnici koji posaljes toj osobi sto si poslao pare da on moze posle sa tim kodom da ode da ih podigne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
neca.nis Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Da, zove se POSTNET UPLATNICA, Upises tvoje ime i prezime i broj telefona, i Ime i prezime osebo kojoj saljes novac, onda uplatis, i platis neku prvoziju, i dobijes taj listic tj uplatnicu koju si popunjavao, i u gornjem desnom uglu imas brojeve koje treba da procitas sobi kojoj si uplatio, a on mora da pokaze svoju licnu kartu i da se podaci sa uplatnice slazu sa njegovom licnom kartom, else nece mu dati novac. To je najbrze i najefikasnije, cim uplatis novac posle 2 sekunde on moze da podigne :). ae poz ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzy Posted March 31, 2009 Author Report Share Posted March 31, 2009 Da, zove se POSTNET UPLATNICA, Upises tvoje ime i prezime i broj telefona, i Ime i prezime osebo kojoj saljes novac, onda uplatis, i platis neku prvoziju, i dobijes taj listic tj uplatnicu koju si popunjavao, i u gornjem desnom uglu imas brojeve koje treba da procitas sobi kojoj si uplatio, a on mora da pokaze svoju licnu kartu i da se podaci sa uplatnice slazu sa njegovom licnom kartom, else nece mu dati novac. To je najbrze i najefikasnije, cim uplatis novac posle 2 sekunde on moze da podigne :). ae poz ;) Er treba meni licna karta za to? lol ______________________________________________________________ Heaven Doesn't Want Me, And Hell Is Afraid Il Take Over... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimon Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Er treba meni licna karta za to? lol Ne treba... Samo pare, 180 din provizija, ime i prezime tvoje, tvoj br. telefona i ime i prezime primalaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzy Posted March 31, 2009 Author Report Share Posted March 31, 2009 Ne treba... Samo pare, 180 din provizija, ime i prezime tvoje, tvoj br. telefona i ime i prezime primalaca. ok cool ^^ thx ______________________________________________________________ Heaven Doesn't Want Me, And Hell Is Afraid Il Take Over... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts