kickass Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 (edited) Prodajem acc .. sav info .. samo 3000 dinara.. WOTLK BC TBC ... imam i diskove! PM ovde ili Kickass_86@LIVE.COM svi likovi su na frostamane.. DK - Blood elf muski Rogue Undead zenski i shaman tauren ima jos par dana na acc !!!!!!!!!! E da i nikad nije bannovan ili scammovaN! ima skoro mesec dana.. to ne garantujem.. posto moze da se udje na lika nije isteko acc.. tamo pise istice jos pre 3 dana, a pending 30 days .. sad nesto mi cudno sto pise da istice pre 3 dana.al dobro SERVER FROSTMANE! iljadu dvesta golda! Edited March 31, 2009 by kickass Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Gledaj ga ovaj, otvara svaki dan novi topic sa istim sadrzajem, imas pravo na samo jedan topic i da ga bumpujes na nedelju dana minimum. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kickass Posted March 31, 2009 Author Report Share Posted March 31, 2009 Gledaj ga ovaj, otvara svaki dan novi topic sa istim sadrzajem, imas pravo na samo jedan topic i da ga bumpujes na nedelju dana minimum. sorry.. al nije bas isti.. tek sam sad video da moze da se edituje Link to comment Share on other sites More sharing options...
kickass) Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Prodajem acc .. sav info .. samo 3000 dinara.. WOTLK BC TBC ... imam i diskove! PM ovde ili Kickass_86@LIVE.COM svi likovi su na frostamane.. DK - Blood elf muski Rogue Undead zenski i shaman tauren ima jos par dana na acc !!!!!!!!!! E da i nikad nije bannovan ili scammovaN! ima skoro mesec dana.. to ne garantujem.. posto moze da se udje na lika nije isteko acc.. tamo pise istice jos pre 3 dana, a pending 30 days .. sad nesto mi cudno sto pise da istice pre 3 dana.al dobro SERVER FROSTMANE! iljadu dvesta golda! E pm na ovaj acc! Posto sam zaboravio sifru od onog :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts