Jump to content

WTS shaman 80

ivan82

Recommended Posts

prodajem acc sa shamanom 80lvl... nije aktivan acc trenutno... T7.5 head,chest,legs, T7 shoulderi, epic enchanti. resto spec. haomarush server. imam jos chareva ( 74 dk i 67 lock ) ali to je sporedno. u dobrom je guildu shamy. ima oko 2100sp, 400mp5 i 20k mane... ima oko 3k golda i fly epic mounta. link za armory nemam jel je sajt ubagovan strasno i retko kad mogu da se nadjem. cena nije mnogo vazna ( dogovor ), samo hocu da ga prodam sto pre. kontakt: vujosevic.ivan@ymail.com [8D] poz

EDIT: imam e-mail i secret answer

EDIT: nemam licnu kartu, imam (nov) pasos

EDIT: horda je -.- ( tauren male )

Edited by ivan82

Moli se otvarac topica da napise da li posedujes podatke potrebne za sigurnost accounta koji prodaje/trejduje.

Morate napomenuti da li imate (samo da li imate a ne koji su): email, secret answer i licnu kartu za iznad pomenuti account.

Radi sigurnosti mogucih kupaca ovo morate da napomenete (napomena opet, samo da li imate a ne da napisete detalje)

Jer pokusavamo da sredimo stanje na forumu da bi svako mogao da bude siguran u ono zasta daje pare.

Ukoliko nije procitan ovaj text ili nije odgovoreno na njega sa potrebnim informacijama topik ce biti zakljucan.

Ova pravila vaze za svakoga u ovom delu foruma.

• Create New...