Sa1Nt Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 hmm, znam gomilu muzicara po beogradu, i uglavnom sviraju po klubovima za 4-5k dindzi... ne znam odakle izvlachite te cifre, al' grujo chim odradim repertoar sa bendom zovem te za tih 500 jura :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 da , progutao sam rec :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 (edited) hmm, znam gomilu muzicara po beogradu, i uglavnom sviraju po klubovima za 4-5k dindzi... ne znam odakle izvlachite te cifre, al' grujo chim odradim repertoar sa bendom zovem te za tih 500 jura :-) Nemaju kvalitetnog menadzera da zastupa njihove interese :) A ja sam trenutno free :))) Misim ozbiljno, gazde vole da rabe kad mogu. Evo kad smo 2003/4. organizovali neku svirku u Holideju bash , ortaci imali bend - ja nisam imao veze sa menadzmentom nit ichim, mi njima dali 200eu za nastup i nishta od karata i pica...ja nisam imao pojma da zapravo nama trebaju da daju pare, nego eto mi njima da bi nas pustili da sviramo...naravno gazda prihvatio...pare sa neba su pare sa neba - da nece mozhda da kazhe e chuj, ja zapravo vama dodjem pare - nemoj te vi meni da dajete pare. Shto da daje pare ako ne trazhish... Posle kad sam se malo promuvao tim vodama, sam skapirao shta sleduje bendu i dokle ce gazda da ide - te skapirao neke stvari. Edited March 31, 2009 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Sejnte,pricam o Loco Bendu,znaci tek kad doguras petkom u Bitefu,mozes da dolazis kod mene cetvrtkom :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 da drede, ali sta ako ja ocu da sviram umanitarne koncerte i da sviram po demijama i skcovima za pozitivnu nulu jer bas eto otivim kad vidim srecnu publiku i bas smo ono vajb juniti bleja kurac... (ne rade mi oba slova izmedju f i j, a ne rade mi ni navodnici) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted April 1, 2009 Author Report Share Posted April 1, 2009 Da napomenem, ofc, da ni u jednom trenutku ne odobravam taj njiov kurac. To im je ko ono shto su hteli da uvedu naplacivanje pushtanja pesama u kaficu i te njihove ne buloze... Tako reci nemoj da ga razvlacis u milion postova :P Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Sejnte,pricam o Loco Bendu,znaci tek kad doguras petkom u Bitefu,mozes da dolazis kod mene cetvrtkom :)) a jel' se rachuna ako sam svirao sa jednom od pevachica i njihovim bivshim bubnjarem? :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 ololol šaban! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts