Capucino Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 (edited) Ovako prodajem UD rogua 80 nivo na Dunemaulu pvp server,char ima 4 dela T7,5 hands,ruke,cheast,legs takodje ima wristove waistove ringove trinkete iz nax 25 man ocistio je sve contente osim maylgosa,e sad od pvp geara ima sve deadly iteme od honor acecorisa do deadly gladiator itema sve full enchentovano i socketovano ima dagger iz nax25man od grobbulusa i deadly off hand,takodje ima i fistove i skoro sve offhandove u igri,ima 2 battlemstera jedan daje hit a drugi ap ,i 75 k honora sa oko 30 svih markova nekih ima manje nekih vise :))Takodje ima Engeniring 440 znaci od cvidza do gnomish trinketa.Char se zove Cappuccino pa ga pogledajte na armoriju,znaci ima i deadly sholdere,cheast,ruke,legs fali mu samo glava al imate eng head tako da ono ko zna razumece :0,ima takodje mining max skill,na acc ima jos i dk 64 lvl :P acc je uplacen jos oko mesec i nesto dana skoro sam ga uplatio,posedujem sve acc informacije i dobijate sliku pasosa i cdkeyove emial etc,ako ocete i cdove ~_~.Javite mi se za ponude na pm ili na kuza-sara@hotmail.com pozz. Takodje bih mozda menjao lika za slicno gearovanog shamana ili maga. Edited March 29, 2009 by Capucino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capucino Posted March 31, 2009 Author Report Share Posted March 31, 2009 bump:D nebra nemoj se ljutiti xDovo je taj 1 nedelji bump >< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 ololol sta ima ja da se ljutim nisam ja moderator foruma :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 nemoj sad, svi znamo da drizis rurovski monopol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts