MareBg Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 (edited) GRUPA A -4gl/srs -DZPB -NS Mix -Ghost -Team Anarchy GRUPA -tHc -Yoca i Marijana -ChW -Brave Heart Satnica (predvidjena) Grupa A » Click to show Spoiler - click again to hide... « -10:00 DZPB vs NS Mix -10:00 Ghost vs Team Anarchy -11:15 NS Mix vs Ghost -11:15 Team Anarchy vs 4gl/srs -12:30 DZPB vs 4gl/srs -12:30 Team Anarchy vs NS mix -13:45 NS mix vs 4gl/srs -13:45 DZPB vs Ghost -15:00 Team Anarchy vs DZPB -15:00 4gl/srs vs Ghost Grupa B » Click to show Spoiler - click again to hide... « -16:15 tHc vs ChW -16:15 Brave Heart vs Yoca i Marijana -17:30 tHc vs Brave Heart -17:30 Yoca i Marijana vs ChW -18:45 ChW vs Brave Heart -18:45 Yoca i Marijana vs tHc UKOLIKO DODJE DO TIEBREAK IZMEDJU 3 EKIPE, IZVLACICE SE PAPIRIC, EKIPA KOJA SE IZVUCE CE DOBITI DRUGO MESTO U GRUPI A OSTALE 2 EKIPE CE IGRATI MEC ZA PRVO MESTO. ½ FINALE (BO3) 20:30 A1/B2 20:30 A2/B1 FINALE (BO3) 23:00 WA1/B2 vs WA2/B1 ZA 3 MESTO(BO3) 23:00 LA1/B2 vs LA2/B1 NA MECEVE DODJITE MAKAR POLA SATA RANIJE, NAMERNO SAM PRAVIO VELIKU RAZLIKU IZMEDJU MECEVA DA NE BI BILO KASNJENJA, ALI MOZE TURNIR I DA SE ZAVRSI MNOGO RANIJE OD OCEKIVANOG. P.S. Ukoliko se prijavi jos jedna ekipa bice ubacena u grupu B i bice izmenjena satnica. Edited March 27, 2009 by MareBg Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 hmmm nije li bilo 12 ekipa koje su potvrdile? o_O cya@lan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 Satica = Satnica, i zanemarite sve ostale greske ;) Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 glhf svima Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Plisani meda dolazi da uzme turnir Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
__SAURON__ Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Ajde MOLIM TE, okreni raspored igranja grupa...Neka prvo igra grupa B,pa onda A,jer mi ne mozemo stici...Drug je na faxu do 11,i dok dodje do igraone...Ajde molim vas!!! Nadam se da ce se sloziti druge ekipe....stvarno ne moze nikako da stigne...U pitanju je grupa BraveHeart,ili samo nas prebacite u drugu grupu,a nek igra onda grupa A...PLS!!! Quote One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 cu @ 16:15 Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 slobodno napomenite to ranije, rekli smo da turnir pocinje u 10.... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
riO) Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 hmmm nije li bilo 12 ekipa koje su potvrdile? o_O cya@lan :) Bilo je 11 ekipa,ekipa OSZ je otkazala zbog turnira u kanteru,nemaju 2/3 igraca,a ekipa PET je odkazala takodje..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__SAURON__ Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 slobodno napomenite to ranije, rekli smo da turnir pocinje u 10.... Trazio sam ja vec ranije da mi igramo oko 12,pola 1,zbog tog druga. Nisam siguran ali mislim da mi je RIO rekao da ce najverovatnije moci, i plus sto turnir najverovatnije nece poceti na vreme... Ae molim te prebaci nas u drugu grupu ili okreni raspored... Molim te,ne bi da ne igramo ili da se ne pojavimo... Quote One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 pa svejedno mora neko od vas da se pojavi sa parama za ucesce ujutru, igracete kasnije, ali morate se pojaviti onda ujutru. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
__SAURON__ Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Ma ok...dolazimo nas 4 ujutru...i donosim uplatnicu posto smo mi platili jos ranije...to je ok sve jel da? Quote One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 (edited) Zamenio sam vas sa team anarchy. Ne morate da donosite pare pre pola 4, i ne morate da se pojavljujete pre toga. cu @ 16:15 NA MECEVE DODJITE MAKAR POLA SATA RANIJE, NAMERNO SAM PRAVIO VELIKU RAZLIKU IZMEDJU MECEVA DA NE BI BILO KASNJENJA, ALI MOZE TURNIR I DA SE ZAVRSI MNOGO RANIJE OD OCEKIVANOG. Edited March 27, 2009 by MareBg Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Na koji ste vi to ziro racun uplatili? Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Verovatno onaj od 3D-a? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Ko ne zna gde je Net+ ne zasluzuje da igra :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 word! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__SAURON__ Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 (edited) Da,na onaj od 3D-a...Jbg,to je uplaceno odavno, dok niste resili da menjate lokal, samo se cekao tur...Lepo sam pitao da posaljem skeniranu uplatnicu,rekao si da ne treba...Nemoj mi traziti da opet uplacujemo... tesko da ce se moji sloziti...a i da ce imati kesha :S Edited March 27, 2009 by __SAURON__ Quote One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 Ne moras da mi saljes pm, samo ponesite uplatnicu Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
__SAURON__ Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Ma to ok,bice ponesena,ne brini...i da bi bilo sve ok,dolazimo ujutru i da smo mirni... Quote One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 ne morate, slobodno dodjite po satnici, sorry moja greska, nisam imao net nekoliko dana pa nisam video vas post, a sto se tice uplate, ponesite samo priznanicu, a ja cu zvati gazdu 3d-a da skine sa ziro racuna vama pare, i nemate frke... evo svima broj telefona ako ne moze neko da nadje igraonicu, ja cu biti u igraoni od 9 h: 062 896 18 24 Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreedySerbian Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 gl hf , neka najbolji ispadne prvi :P Quote [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts