welly Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 (edited) Prodajem accout sa Humanom Priestom 80 lvl sa imba gearom,8,3k golda,sve reputacije,fly mount,ma sve sve extra gear i za offspec ...bruka gear ima pogledajte ovde : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Orthodox main spec mu je Shadow ali imba EXTRA gear kao holy...Stvarno IMBA...Najbolji DPS sam u guildu.Naravno imam full profesije enchanting / tailoring...skoro 9k golda u banci imam materijale koje mozete prodati za jos 2k golda...jedno 15 mounta imam sigurno..bas odvaljen lik skroz.Na acc jos imam Huntera 46 lvl sa itemima BIND ON ACCOUNT znaci bruka za lvl up , warriora 47 i DKa 61 lvl :).Na serveru Thunderhorn je ali naravno mozete uraditi transfer.Ja sam iz Panceva,ako neko zeli da se informise vise i da ozbiljnije stupi u kupovinu ovog accounta evo e-maila : velisavljev91@hotmail.com (mozete mi poslati mail ili addovati na MSN). Dogovoricemo se oko cene..Nece biti velika,po dogovoru...HITNO JE ! Hvala :)) Edited March 17, 2009 by welly Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Moli se otvarac topica da napise da li posedujes podatke potrebne za sigurnost accounta koji prodaje/trejduje. Morate napomenuti da li imate (samo da li imate a ne koji su): email, secret answer i licnu kartu za iznad pomenuti account. Radi sigurnosti mogucih kupaca ovo morate da napomenete (napomena opet, samo da li imate a ne da napisete detalje) Jer pokusavamo da sredimo stanje na forumu da bi svako mogao da bude siguran u ono zasta daje pare. Ukoliko nije procitan ovaj text ili nije odgovoreno na njega sa potrebnim informacijama topik ce biti zakljucan. Ova pravila vaze za svakoga u ovom delu foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts