PeNiCiLLinE Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 zavisi sta igras. a i zavisi od licnog afiniteta, G5 je tezak sam po sebi (bar meni), probao sam 310, 510, 518, G5 a od razera deathadder, lachesis, salmosa, diamondback, i definitivno mi je deathadder najbolji, lachesis je do jaja mis kao mis, ali cudan mi je bio oblik, jebiga deathadder nekako stoji u saci slicno kao G5 s tim sto je x puta laksi i pokretljiviji... meni je G5 uvek nekako bio trom mis, ali imam ga vec 3 godine i kad se naviknes na tezinu, i to je vrh mis. ortaku su 2 high end logitech misha uginula posle godinu dana, oba su koshtala preko 50eu ;) ja sam naprotiv cuo price, i od likova u gejmingu, i od prodavaca u Games-u (radnji =P) da se razeru brzo istrose dugmad, krenu da jebavaju nesto... ali podeljena su misljenja i tu tako da stvarno ne bih znao reci sta je "sigurniji" buy. www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 imam deathaddera i pukao mu je levi klik posle pola godine (udarao dupli i trodupli klik umesto single) :) dodushe, dobio sam novi posle 5 dana jer nisu mogli da poprave :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 To za levi klik kod addera sam čuo od dosta ljudi preko raznih foruma, tako da uzeo bih to u obzir prilikom odabira pacova. pejo :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 imam deathaddera i pukao mu je levi klik posle pola godine (udarao dupli i trodupli klik umesto single) :) dodushe, dobio sam novi posle 5 dana jer nisu mogli da poprave :) kolika je njima garancija? www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Jebes sve ako ti ne lezi mis u ruci i 17 dugmica i 5000 dpi.Moras da imas osecaj.Mis mora dobro da se stisne.Ljudi dan danas igraju cs profesionalno na misevima tipa intelli 1.1 pa uporedi takvog misa sa jednim diamondbackom ili lachesisom?Mis izgleda krajnje jednostavno a opet ljudima dobro lezi na ruci i pre ces da se naviknes na takvog misa ili recimo na jedan G3 nego na razere. @LavIsInTheAiR 2 godine. DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 nije mi jasno samo zasto ne izbace neku unapredjenu seriju onih MX310ki. To je meni ubedljivo najbolji mis =) www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 (edited) . Edited March 19, 2009 by Coffin DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Ni meni nije jasno zasto ne mogu da nadjem na ulici u koferu 100 000 e . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 a jebite se xD www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 ako si "gamer" uzmi jeftiniji... ionako ces da ga polupas prilikom prvog izliva besa zato sto "je mis kriv", pa ce posle da bude "e crkava levi klik posle 3 meseca na X misu" tako da realno uzmi lachesisa, zavaljaj ga nekom ko zna da ga ceni za 6k i kupi sebi taj logitech za 4k i eto ti 2k za pivo pride meni recimo taj lachesis koji deo vas napljuva sluzi vec godinu dana bez problema, koristim misonju bar 10-12h dnevno i 10x mi vise prija da jednostavno opustim saku prirodno umesto da je drzim zgrcenu pod 45 stepeni kao na logitechovim misevima. jedino sto je vise osteljiv po pitanju podloge, sto se sa 4k podrazumeva ofc (aka drka na stolu bez podloge ili onim plasticnim govnima od 20 dinara) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivlaks Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 (edited) Hvala na brojnim komentarima . Kakva je podloga potrebna za lachesisa ?Nije valjda da mora ona razer od 3000din ?Da li je mis toliko osetljiv i kada igras na recimo 2000 DPI ? Ja imam manje sake od prosecnih , da li to znaci da ce mi lachesis biti velik ? p.s. junkie jesi mozda bio aktivan na forumu nase dota lige koja je postojala jako malo ? Edited March 20, 2009 by zivlaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ako uzmeš dotičnog miša nemoj posle da bude, rekli smo ti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
micairvas Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ja imam lachesisa, i imam malu saku, kreiran je tako da odgovara i za male i velike sake! A sto se tice podloge, to je pros-----, prvo sm ga gulio po nekoj od 100 din, i onda citam na forumima, kako teba imati pro podlogu z anjega i uzmem ti ja speed control golutius za 1700 din, sto se preciznosti tice nema razlike pa i po stolu da ga gulis, samo leti ko popizdeo po toj speed podlozi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Hvala na brojnim komentarima . Kakva je podloga potrebna za lachesisa ?Nije valjda da mora ona razer od 3000din ?Da li je mis toliko osetljiv i kada igras na recimo 2000 DPI ? Ja imam manje sake od prosecnih , da li to znaci da ce mi lachesis biti velik ? p.s. junkie jesi mozda bio aktivan na forumu nase dota lige koja je postojala jako malo ? Uzmi G3 ako imaš manju šaku od prosečnih ljudi. Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Hvala na brojnim komentarima . Kakva je podloga potrebna za lachesisa ?Nije valjda da mora ona razer od 3000din ?Da li je mis toliko osetljiv i kada igras na recimo 2000 DPI ? Ja imam manje sake od prosecnih , da li to znaci da ce mi lachesis biti velik ? p.s. junkie jesi mozda bio aktivan na forumu nase dota lige koja je postojala jako malo ? ma ja imam krpa-sundjer podlogu od 50 dinara i navikao sam na njih, pa mi se desava da se mrda ako naslonim ruku jace pored njega... nego cisto sam rekao da znas... u zivotu ne bih dao 3k za podlogu, sem ce da radi posao umesto mene xD ... tako da bi idealno bila neka "tvrdja" podloga, koja nije sto ili one plastificirane, posto ce po jednom fino da se grebe a po drugom da preskace ponekad, zbog tupave refleksne texture kad ga spustim na 2k, ne zajebava ni na ovoj tasterima je hod toliko duboko da dete moze da klikce opusteno kao i drvoseca i da... jesam i od tad sam batalio bilo sta vezano za "domacu dota scenu" ... svo postovanje momcima iz, u to vreme, 2-3 klana... ostalo sve raspala decurlija.. i naravno gogi koji se covek svetski iscimao za sve to i na kraju neslavno prosao zbog doticnih :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 (edited) care pokusaj da probas ta 2 misa na par dana i sam vidi koji ti najbolje lezi u ruci, sve ostalo (dpi,klikovi,tezina...) su ciste gluposti, vecina ovde samo hvali svoje miseve zato sto im odgovaraju, bilo je mozda 2-3 korisna saveta... kako si navikao da drzis misa tako i biraj... podloga: uzmes qck za 10e, mnogo bolja od obicne krpe, nije skupa, traje... i dovoljno je velika nema potrebe da uzimas one metar sa metar tripove za 2-3k dinara jel toliku povrsinu neces koristiti u zivotu... Edited March 21, 2009 by sqle^^ shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts