Andwhat Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 (edited) Poz svima. Kupujem PVP gearovanog discipline priesta, ne jurim vise huntera ali topic name ne mogu da promenim tako da mi samo priest treba. Treba mi: -E-mail -SQ -CD-Key od classic WoWa -kopija licne karte/pasosa (odes do video kluba ako kuci nemas skener i skeniras prvi stranu). -da si prvi vlasnik -da dodjes u bg/da si iz bga Nasli bi se u nekoj igraonici, ja tebi pare ti meni mail prebacis i das mi SA i CD-Key, vidimo da li je sve kortektno i vise ne moramo da se vidimo niti cujemo do kraja zivota. Ako razmisljas da organizujes neki scam mozes da ocekujes stanglu u glavu... ako oces scam zaboravi. Bitno mi je da ima priest ima full pvp gear, ako ne full bar 700-800 resillienca znaci savage/hateful/deadly svejedno. Altovi, gold, profesije,flying mount i PvE gear to me nista ne zanima osim ako nemas engineering na oko 400 to bi bilo super :p. Mislim da ne trazim mnogo tako da cena do oko 120e +/- (cena nije fiksna, dogovoricemo se, ako trazis vise bar me kontaktuj pa cemo nesto smisliti) Kotankt preko PMa, reply ovde ili preko e-maila(ne msn, samo mail) - lol-troll@hotmail.com Edited March 16, 2009 by Andwhat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andwhat Posted March 14, 2009 Author Report Share Posted March 14, 2009 (edited) /bump ako je do cene, mozemo da se dogovorimo Edited March 17, 2009 by Andwhat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts