salejemaster Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 pozdrav svima. treba mi pomoc na jednu temu. Imam karticu iz erste banke (onu junior) na kojoj ima svoj dinarski rachun. Preko servisa Driect2Drive bez problem preko tog rachuna kupujem igre (dinari se automatski konvertuju u dolare, mislim da je to najpovoljnija varijanta), ali ovu karticu nikako nece da mi primi preko Stema. Da li znate u srbiji neko banku (novi sad :p) sa hcijom karticom sigurno moze da se pazari na steamu. Najbolja varijanta bi bila isto da mog da uplacujem u dinarima ali nije mi to glavno samo da primaju. Please help :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Banka Intesa, Visa Internet kartica, džabe je otvaranje (ponesi ličnu kartu), čeka se dve nedelje na karticu, nema držanja depozita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted March 5, 2009 Author Report Share Posted March 5, 2009 hvala puno, javljam ako nesto zaglibi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts