markotod91 Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Ovaj oglas je za drugara: Night Elf Druid 80, female, Frostmane, epic fly form, herbalism i skining, oba na 450, dobre pare se zarade, Armored Brown Bear ground mount (tu su i tigar i koza). Od opreme: -Full balance oprema, 3/5 t7, dva dela su 7.5, ostalo je sve epic, full enchantovano i socketovano, 2k spell power. Main spec. -Full feral oprema, 11 epica, 5 plavih itema, odlicna oprema, full socketovano i enchantovano, trenutno je na armoriju dps, ukoliko se promene socketi i enchanti, moze komotno da se tankuje. Svi bag bank slot itemi popunjeni, na heroju je trenutno 1600 golda. Armory Link Na heroju je trenutno off-spec oprema, kao sto sam napomenuo, main je balance. Human mage 80, male, Darksorrow, epic fly mount, tailoring 404, ima sve Talbuk mountove kao i tigra. Od opreme: -Skoro je dignovao, tu je par epic itema, ostalo plavo, ima full TBC opremu s kojom je radio BT, svi ti itemi su enchantovani i socketovani tadasnjim najboljim enchantima i epic gemovima. Armory Link Tu je i human paladin 70, male, Darksorrow, neka zeleno / plava oprema, holy spec. Ukoliko ste zainteresovani, javite se na broj: 069 / 611001 Cena je fixna: 150 evra Pozdrav. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Moli se otvarac topica da napise da li posedujes podatke potrebne za sigurnost accounta koji prodaje/trejduje. Morate napomenuti da li imate (samo da li imate a ne koji su): email, secret answer i licnu kartu za iznad pomenuti account. Radi sigurnosti mogucih kupaca ovo morate da napomenete (napomena opet, samo da li imate a ne da napisete detalje) Jer pokusavamo da sredimo stanje na forumu da bi svako mogao da bude siguran u ono zasta daje pare. Ukoliko nije procitan ovaj text ili nije odgovoreno na njega sa potrebnim informacijama topik ce biti zakljucan. Ova pravila vaze za svakoga u ovom delu foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 3, 2009 Author Report Share Posted March 3, 2009 Ups, izvinjavam se, znao sam da sam nesto zaboravio. Od podataka poseduje: Username, password, mail, secret answer, fotokopiju licne karte osobe na koga se vodi account kao i WotLK CD-key. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 4, 2009 Author Report Share Posted March 4, 2009 Izvinjavam se sto ovako prerano bumpujem, ali hitno je, znaci 130e zadnja ponuda, nema ispod! Hitno. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 kad nebrinih 150eura nevaljaju valjace nechijih 130.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 pa zar nisi ti ovo prodao pre 2 nedelje? wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 4, 2009 Author Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Jesam, ali posto sam ostao u dobrim odnosima sa sadasnjim vlasnikom, a on je odlucio da ga proda, eto, da udarim oglas ovde za njega. edit2: Promena, cena je 170e sada. Edited March 5, 2009 by kreator_ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 6, 2009 Author Report Share Posted March 6, 2009 (edited) 120e. Edited March 9, 2009 by kreator_ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts