MarkoL Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 ne lupaj uroshe, u onoj prodavnitzi kod kgb-a koshta 3499. a mozhesh da nadjesh u drugim radnjama fazon za cenu koju je urosh spomenuo gore. ako se ne varam rekao je "mislim" tako da nije rekao da je sigurno ta cena ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 misliti i znati nije isto sto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 ako se ne varam rekao je "mislim" tako da nije rekao da je sigurno ta cena ;D PRAVDA ZA UROSHA! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretor Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 ekipa PLAYGROUND iz Zajecara ne moze da dodje. Veoma nam je zao ali se zakomplikovalo vise stvari. Javljeno je organizatorima koji su valjda vec nasli zamenu za nasu ekipu. Ja se licno izvinjavam organizaciji jer sam ja najveci problem za dolazak. Imam neki grip ili virus ili nesto ... vec danima mi varira temperatura od 37-39 ... gl hf @ kode5 Quote [PLAYGROUND] pretor Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 @org, ko menja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 posteno bi bilo da ubacite hDx,ali to je na orgi da odluci.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 moze,ali samo ako me ubace u grupu sa entity-jem!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1sa Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 besni lesko:) Quote c0nfy`: penje se niz stepenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 ma ne,najbolje da produze 15min utakmicu!!!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 1 (2) : 1 = GG dosadna utakmica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 realno kolko su se valjali po terenu i 6 minuta je malo...:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 28, 2009 Author Report Share Posted February 28, 2009 realno kolko su se valjali po terenu i 6 minuta je malo...:) a brate oni su se valjali za 12 minuta i jos se bune sto je samo 6 minuta produzeno lol , a mislim da bi HdX trebao da igra ako moze naravno ? ili ne moze ? javite se BRATORI :) hahaha Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 (edited) hm,pa problem je sto pajser sad igra za nation...aj zvacu ja shokicu da vidim sa njim,pa cu javiti... edit: i nemoj da lupate gluposti za valjanja... Edited February 28, 2009 by LESkO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 28, 2009 Author Report Share Posted February 28, 2009 hm,pa problem je sto pajser sad igra za nation...aj zvacu ja shokicu da vidim sa njim,pa cu javiti... edit: i nemoj da lupate gluposti za valjanja... ma bratori :) ne seri valjali ste se i ponistili nam cist go tako da bratori mnogo smo jaki bratori :) kiss i vidimo se tamo najbolje bi bilo vi da ih zamenite zasluzujete to Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 cek kobrice,jel si ti u orgi? Ako nisi,mogao bi neko iz orge da se javi,cisto da znamo da li da dolazimo sutra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 ma bratori :) ne seri valjali ste se i ponistili nam cist go tako da bratori mnogo smo jaki bratori :) kiss i vidimo se tamo najbolje bi bilo vi da ih zamenite zasluzujete to Ovi Grobari nikad ne umeju da prihvate poraz,a koliko vidim ni nereshno... Zato je Djokovic objasnio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 posto kao ODGOVARATE,mi cemo doci...pravimo pometnju u grupi bre! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Ako ne ubacite HDx nalupacu sutra kobrici 20 shamara! :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted February 28, 2009 Author Report Share Posted February 28, 2009 evo sad me je zvao shakal ekipa koja ce igrati je 3 ekipa iz grupe u kojoj je bio PlayGround a to je Negative . Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilijakgb Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 vidimo se sutra! @kobrice ja cu biti dole najkasnije do 9:45h ok? Moji ce doci oko 11h... Quote kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1sa Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 hahaha :))) Quote c0nfy`: penje se niz stepenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 evo sad me je zvao shakal ekipa koja ce igrati je 3 ekipa iz grupe u kojoj je bio PlayGround a to je Negative . hahahaha DO JAJA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 hahahaha I_SP_ALJU_J Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack86 Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 To jeste najpravilnije, sledeca ekipa iz te grupe da igra ili da im se svi rezultati poniste na lanu ako nema zamene. Quote FreeStyle CS 194.106.162.211:27040 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts