bojanpaunovic Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 (edited) voleo bi da prodam dk humana na silvanasu dk je solidno gearovan ima 1 t7 i jos dosta epixa ima skining 450 i mining upravo dizem normal fly dps mu je gear a ima nesto mao za tank par epixa imam 3.3k atp nebi trazio puno uplacen jos 1mesec kontakt 063602962 ili ostavite poruu ovde... imam sq licnu kartu kutiju...... I DA UZEO SAM I EPIX MOUNTA!!!!(leteci) Edited February 20, 2009 by bojanpaunovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Moli se otvarac topica da napise da li posedujes podatke potrebne za sigurnost accounta koji prodaje/trejduje. Morate napomenuti da li imate (samo da li imate a ne koji su): email, secret answer i licnu kartu za iznad pomenuti account. Radi sigurnosti mogucih kupaca ovo morate da napomenete (napomena opet, samo da li imate a ne da napisete detalje) Jer pokusavamo da sredimo stanje na forumu da bi svako mogao da bude siguran u ono zasta daje pare. Ukoliko nije procitan ovaj text ili nije odgovoreno na njega sa potrebnim informacijama topik ce biti deletovan. Ova pravila vaze za svakoga u ovom delu foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojanpaunovic Posted February 21, 2009 Author Report Share Posted February 21, 2009 /bump IMAM I T7 CHEST! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts