bubac Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 (edited) WTS/WTT Human (zenska) paladin 80lvl, nick name "Dorothea" server "Dragonmaw-pvp 3200 Achievement poena Titule: Ambassador, Explorer, Argent champion... 24 exalted reputacija (skoro 26u) Ima 25 Tabarda (takodje epix tabard "Achiever" kao nagradu) fly 280% -Poseduje oko 60 mounta, ALBINO DRAKE (beli zmaj kao nagrada za 50 mounta) Takodje I traveler's tundra MAMUTA od 17.000 golda (koji nosi dva vendora na sebi ili sluzi kao Taxi za jos dva igraca). (cesto menjam spec tako da nemam pojma koja ce oprema biti na armory) Holy gear: 3 x t7, 10-ak random epika ... 2050+ na healing, oko 400 na haste, 20500 maana, 29 holy crit... (poseduje 3 itema za holy-pvp) Retri gear: 1x t7... jos 5-6 epix-a... 3850 AP (deadly gladiator pantalone ) Protection: 1x t7... pola epix pola plavo (sve iz Heroica) Sav gear poseduje najbolje gemove i enchante u igri. Profesije : Mining i Jeelcrafting 450/450 sa skoro svim receptima sto postje u igri first aid 450 i cooking 300. 11,000 golda na liku + mnostvo kamenja za obradu. Sve torbice po 20 slotova i svi slotovi u banci kupljeni (ima i stare opreme tipa ponesto od tier 6, brutal ...ali koga je briga za to :p) Played time 158 dana.... i tako Posedujem SQ i Mail adresu kao i kljuceve od Wotlk (nemam kopiju dokumenta prvog vlasnika) acc se nalazi kod mene godinu dana i nikada nije hackovan banovan ili slicno. uplacen je do 03. 03. 2009 a transfer je moguc odmah. Cena za Acc iznosi 150 eura Trade dolazi u obzir za 1-og dobro opremljenog lika (aliance) sa 280% mountom i solidnim reputacijama (mage, druid...) Ako reshite da kupite Acc - ili da dodjete kod mene (blizina Sremske Mitrovice) ili vi meni pare na postu i kada podignem ja vama potvrdu mail adrese. (u svakom slucaju svi koji su uzeli nesto od mene na ovom forumu nisu imali negativnih iskustava). Vishe informacija na PM ili SmS/call na 063/868-9411 Edited February 19, 2009 by bubac Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Poslo sam ti PM, proveri sto pre dok je aktivan acc :) Evo ti moj topic http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234904498 svidja mi se ovaj pala, mogu da se trejdujem ako hoces, tvoj jedan 80 za moja 2 i jednog 70. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts