Dejan J. Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 gg , nije toliko strasno , nisu toliko dobro igrali nego koliko smo mi lose igrali katastrofa , ja za moje partije nemam reci , nemam kome da se pravdam vi ste niko i nista...bolje da se desilo sada nego na kode5 isti izgovor bio i vs eu4ie na exdg :) nisu oni dobro igrali koliko smo mi loshe igrali :D jebi bizica :) a bizo nama je tako svaki turnir ... smor i umor sechem na kriske ... pogotovo kad dodjes odigras grupu u periodu 9-12 i onda ladish do 21 da bi igrao 1/4 finale (plus krenesh od gajbe u 5 da bi stigao na voz u 6 ...) Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 a sta mi sto dolazimo iz jebenog nisa trebamo da kazemo za vase jebene satnice, uvek nas drkate stavljate prve da igramo a posle 12 sati igramo sledeci mec. Nisam video da se iko od nas ikad zalio, a vi tu kenjate kao neke trudne foke, i nikad niste zadovoljni. Mozete svi da popusite momcima iz newawe-a ma ko da su jer ja nemam pojma ! hmhm i mozete da mi ga polizete a ko se zuri to da uradi nek dodje u Nis i nek se raspita gde zivim ! COL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 znaci sale ja ne vidim poentu tvoj hejtovanja? jel mislis da si zabavan glumis klovna nekog? ne razumem...sto se tice dejana , ja ne znam zasto vi sve ovo pisete? ko da ne smemo da izgubimo ne razumem? Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 zivis iznad lokala djubre jedno nosato :D hahahahahahaha Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 to je zato sto vam zavide !! TALYAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mudovishte Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Ma ja sam jos ostao u 90e god,nemam dobar repertoar forica i fazonica... ma relax,malo se shalim jbt :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< FR > stefaN1 Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 svaka chast za orgu, 10ka, vidimo se na sl turu!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 e brate jel vam se desilo da izgubite nekad rundu 1 v c4 od 30ak sec sa def ? :D...eo janca je izgubio :D... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 svaka chast za orgu, 10ka, vidimo se na sl turu!! hvala vidimo se na sledecem :) jedino mi je najdraze od svega ovoga , zato sto je satnica ispostovana , svaki mec je poceo kada je najavljeno i ako smo na pocetku imali nekih manjih problema! Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PowerTEAM Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 (edited) IDEMOOOOOOOO iNATIONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ! ! ! ! ! SVAKA CAST ZA ORGANIZACIJU ! ! ! ! Edited February 14, 2009 by PowerTEAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 hvala vidimo se na sledecem :) jedino mi je najdraze od svega ovoga , zato sto je satnica ispostovana , svaki mec je poceo kada je najavljeno i ako smo na pocetku imali nekih manjih problema! S'obzirom da moze na jednoj ruci da se nabroji takvih turnira gde je satnica ispostovana gj. Cak je i hltv bio konstantno online bez pucanja sve vreme. Quote If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 14, 2009 Author Report Share Posted February 14, 2009 Ljudi aj prekinite da trujete temu bez potrebe pls... Ne radi se ovde o newavu... nego o turniru... hvala... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loppy^U Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Svaka cast za turinir i satnicu sto nije kasnila :) Nadam se da cete i u buducnosti praviti turnire, al sa malo vise ekipa :)gj pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 14, 2009 Author Report Share Posted February 14, 2009 (edited) @loopy: Pa chitaj jbt topic :D bice za 3,4 nedelje veci turnir sa boljim nagradama,al o tome otom potom... polako... Prvo da se ovaj zavrshi... Pochela su polufinala... sve bi trebalo do 1,2 da se zavrshi videcemo... poz... Glorija vs HDx Nation vs manija @dejanJ,ako si se ti tom bizhinom prozivkom nashao prozvan onda ne znam... necu da se raspavljamo bzvz preko foruma, gluposti... Edited February 14, 2009 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
l0wfLoW Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Biza, Dejo n1 za orgu breeeeee! Ali realno promukli porky je pishao po sirotinji breeeeeeee! Quote hejter umesto hejtera Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Ma realno od ovog turnira ne bi bilo nista da se dejan nije iscimao bizha je samo pokupio kajmak sala momci svaka cast za turnir... bizho bez nerviranja nemas nista od toga Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola thc Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 (edited) na koje vi to turnire idete bas vas nesto nisam primetio I DA NISAM NA TURNIRU, ALI PO SATNICI I TRUDU ZA NAS GLEDAOCE NAJBITNIJI (HLTV) SVAKA CAST!!!!! Kao ekipe iz Nisa ne idemo na turnire bas zbog takvih ispada zadnjih godinu dana a pre toga mogu da ti pokazem ove identifikacije sa turnira na koje sam bio ! TO JE OD MENE NIKOLE p.s. vidimo se na kode5 Hitoni Edited February 15, 2009 by Nikola thc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Ne secam se da sam video nekad toliko smorene likove ko dekija i bizu kad sam usao u igraonu i kad mi rekose da su ispali o0. Salesaurusa vidim da niko ni ne spominje ali kapiram da je on tu najvise kriv! 111! To ti je kad se drkas 2 dana oko organizacije nema leba da igras cs jednostavno ne ide... Aj nemoj samo sad da se popickarate ko pajseri nego back to the drawing board. Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freenzy Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Svaka cast! Bilo je do yaya. Organizacija vrh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXe_bRE Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 (edited) svaka cast za organizaciju... ;) gg, poz! Edited February 14, 2009 by Rade Orhideja Quote Server je nashtelovan za pro gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 mileta tk hyber hed za medalju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Sta se desava sa hltv1 ? Quote If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Evo i ja da se ubacim da zgrabim koji post kad se vec moze... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 14, 2009 Author Report Share Posted February 14, 2009 demoi uskoro Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 glorija u finalu Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts