riO) Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 (edited) Jedna ekipa je odlozila pre promene datuma turnira,a ekipa koja je rekla da ne moze ja potvrdila dolazak jel je ta utakmica valjda u nedelju.Sto se tice 4gl/srs mix-a tu jedino goca ne moze zbog turnira u kanteru,sto njima i neprestavlja neki problem.Zato sam i rekao da ce se napraviti novi topic da vidimo koliko ce ekipa potvrditi dolazak,tako da ako ima preko 10 ekipa,a po mom misljenju ce biti,nevidim razlog da se turnir ne odrzi.U svakom slucaju znace se dal ce biti tura za nekih 2/3 dana sigurno... Edited March 22, 2009 by riO) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 ne mozes dobiti polemiku sa intelektualcem riotarde :D Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 by Tesha: HASANE da li moze sledece godine u AVGUSTU? Tada imam raspust a mislim i da cu raskinuti sa devojkom koja me trenutno ne pusta na turnire, pa ce sve biti ok! A? Unapred hvala.. "gg srpski" :)) By Buktop: Shvatam kako je Gordanu, poklopio mu se tur u kanteru sa turom u Doti... Kao kada se meni poklope Fiziologija i Biomehanika u istom danu.. nemozh na dva kolokvijuma, jasno je to svima.. Ili kao ono, ja jebem a ona mi pushi(by tesha) @BigFIll Dodji mi na obaranje ruku u pljeskavicu i palachinku!! Rio ako me opet budes pobedio tesha ce da ponese MASINICU I OBRIJACE TE KAO OVCU JEDNU BECEJSKU!!! JASNO?(nadam se da znas sta je ovca beogradjanska neseljacino jedna!) :)) toliko od nas dvojice hfgl.. ali tomo jel si dosao do bosa, presao kraljicu iz srpskog jezika? :)PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 ahaahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahhaha Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
riO) Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Sta ako vec obrijan dodjem ? RiNgIsPiL ? >_< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreedySerbian Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 SVE JE TO ZBOG LOSEG VINA, KRISTINA KRISTINA BATEEEEEEE, btw Viktard > Rio-tard! :) btw, viktore? Kakava biomehanika fiziologija WTF? Pa zar ti nisi cuo za "bubicu"? Jbt, sklekovi ti isprali glavu, odmori malo pa na pali na intelektualno uzdizanje. P.S. Mare, organizu turnir i u obaranju ruku ja sam "IN" (iskljucivo za dotase) Quote [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 uf,zaboleo me kurac sta misli tesha za moj srpski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Giga ovde te zvanichno izazivam na challenge! Da neces izdrzati sekundu da mi zadrzis ruku. Znaci obaram ti za manje od sekund, ukoliko izdrzis pobedio si! Ozbiljan chall, nije tovar :) Ko izgubi kupuje deset 20 litara nekog otrovnog soka za nolife gamere, zemo zeno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__SAURON__ Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Ekipa BraveHeart dolazi...provereno je sve... Quote One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Viktore zeleo bi da mi dodjes na obaranje? Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 (edited) missclick :) Edited March 23, 2009 by Rambe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 uf,zaboleo me kurac sta misli tesha za moj srpski. srbski* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 mare,dobra ti signa :) vidi se da se ponosis sto si zemunac :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotar Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) Da li je ovaj turnir i dalje aktuelan, i da li se odrzava 28.03. u Net+ igraoni? ako jeste, ja ponovo prijavljujem "Team Anarchy" (tj. ex KGBm) Edited March 24, 2009 by Dotar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 sta??????? turnir je za 4 dana? Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 Da se ne prepirete ko imbecili mozda bi i procitali nesto... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreedySerbian Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 moze viktore, na nekom od sledecih turnira posto na ovaj necu doci :( AJDE SAD IDEMO JEDAN DVA OPA OPA NEZAVISNA VOJVODINAAAAAAAAAA :D (viktor radi sklekova) Nadam se da ovu zajebanciju ne uzimas za ozbiljno :D Quote [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 (edited) Molim sve ekipe da potvrde dolazak, na ovom topicu, a vas ostale molim da prestanete da postujete offtopic jer ne mogu da se snadjem od silnog spama... Za sad znam da bi 100% dosli KGBm, srs/4gl, ghostova ekipa, Braveheart, OSZ, DzPB. Ostale ekipe da potvrde ovde plz da bi znali da li se isplati da se organizuje tur sad. Mislim da bi 10 ekipa bilo dovoljno za pristojan turnir. Edited March 24, 2009 by SilentCat Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 ako se org vranje dolazi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 dolaze Rumun i sunchica Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Dolazi 25cm/Bechej mix Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 potvrdjujem za rumuna i suncicu i moram da dodam : Nadam se da ovu zajebanciju ne uzimas za ozbiljno :D USRO SE ahhhaaahaahahahahah, ne boj se gigo intelektualcu ako ga ne prebijes razogovorom ces ga nadmudriti!!!!!11 Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanja23 Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Ekipa PET dolazi 28. sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 tHc dolazi Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 (edited) ma bice 10 :) Edited March 25, 2009 by kicpe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts