Pipboy Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Jao, žali bože dana skidanja ovog govneta. Kako neverovatna hard core no brain vožnja za one kojima su poslednji nidforspidovi suviše suptilni :)) Osećaj vožnje nikakav, automobili lete 850 na sat sa uletanjima u krivine tek uz minimalno puštanje gasa, na sve strane neka bezvezna statistika i achivementi (kolko si ograda slupo, kolko bilborda (!), kolko blizu si prošišao pored nečega, koliko si vremena proveo u vazduhu), auto koji je nekako neprirodno zalepljen za podlogu, prazan i jednoličan grad sa preširokim ulicama i avenijama, nigde ni jednog ljudskog bića na vidiku i vrhunac: vozilo koje vozite se izgleda vozi samo, pošto se vozač ne vidi (!!), a prilično sam siguran da nije bag. Jedino su vožnju motorom uradili koliko toliko dobro, vidi se da je engine nekako kao pisan upravo za to. Grafika je suvi prosek, čak i kad se pouključuju sve opcije, a zika abnormalno smara (jedino su Gansi podnošljivi). Čak i za jednu ultrabesmislenu arkadnu vozalicu ovo je prilično diskutabilnog kvaliteta, hype je čudo. I još ga porede sa Flatoutom, pa Flat je tata za ovo govno. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 E nije hype, nego Burnout potiche sa konzola, a svi znamo kako su konzolashi glupi i neprefinjeni! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
doomriser Posted September 13, 2009 Report Share Posted September 13, 2009 I meni je zao sto sam je uopste i instalirao, ne kapiram da nekom ono moze da bude zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts