vanguard Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Prodajem night elf rogua 80 lvl na Dunemaulu.Gear je onako pola pola, jer prestao sam 10 dana posle dinga.Iam oko 2.5k golda i sve mountove(msm ne onog od 16k):D.Cena je oko 50-70 e sto pre to jeftinije.:D Pm ili bilo sta drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 napisi da li imas mail, secret answer i licnu kartu za account Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laynee Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 nema mail ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 odlicno posto je uvedena policija ovde da gleda ko sta prodaje sad barem mozes da kazes potencijalnom kupcu tvog accounta sta imas i sta nemas i sta ta osoba moze da ocekuje to je bila poenta hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laynee Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 e killy, nismo se razumeli.. ja sam hteo da poslujem sa ovim likom, ne prodajem ja ovaj acc.. pa u prici mi je rekao da je to ortakov, i da ima mail, ali da ne znaju koja je sifra na tom mailu blablalba, znaci nemaju, pa ja rek'o cisto da postujem ovde da nema mail da ostali ljudi znaju ... poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoglia Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Prodajem night elf rogua 80 lvl na Dunemaulu.Gear je onako pola pola, jer prestao sam 10 dana posle dinga.Iam oko 2.5k golda i sve mountove(msm ne onog od 16k):D.Cena je oko 50-70 e sto pre to jeftinije.:D Pm ili bilo sta drugo Druskane javi se da se dogovorimo ,ja sam iz BG-a. mozes da me PM ponovo al ostavi mail ili mobilni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanguard Posted February 3, 2009 Author Report Share Posted February 3, 2009 ne brinite za mail.Sredjujem ga uskoro.Ako ima zainteresovanih javi te se:0656315179 ili msn urosh91@live.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts