Dajrakije Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 Danas sam odlucio da skinem sa neta 1.6 cs da bih mogao da igram preko neta na nekim nasim serverima. Nasao sam 1.6 verziju i skinuo je bila je oko 300mb i onda sam video da ljudi kazu da treba da se skine patch. Neki su rekli skini v22, neki v19 a neki v21. Ja sam skinuo sve i ni sa jednim nisam mogao da igram. Ja mogu da pokrenem igru i sve ostalo normalno ali kada odem u favorites i ukucam ip nekog servera, server se jednostavno ne pojavljuje. Probao sam tako sa mnogim serverima... Da li neko zna u cemu je problem? Hvala unapred. Izvinjavam se za dupli post net mi se nesto zabagovao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 probaj da se konektujes preko konzole ( connect ip ) Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 VRBAS JE PREDGRADJE KULE!!!!! Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 Ae da ne otvaram za glupost temu, ako neko zna gde ima onaj portable nonsteam cs bez instalacije da se skine (cisto za movie edit), a da nije torrent nek mi send na pm link. Potrazio ali nisam nasao nista sto radi. Nije hitno, thx. Quote If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 imam ja sa instalacijom na rapidshare ako ti treba javi Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 nema vama pomoci, a realno ako google i phazeddl.com nemogu da pomognu onda ja samog sebe za dupe ujedem! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 realno sve te probleme resava steam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajrakije Posted February 1, 2009 Author Report Share Posted February 1, 2009 probaj da se konektujes preko konzole ( connect ip ) Nece probao sam... samo pise establishing connection to server pa onda retrying connection itd... :( Jel ima jos neko neku ideju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 nemas internet :D ili ti mozda fire wall blokira :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 (edited) Danas sam odlucio da skinem sa neta 1.6 cs da bih mogao da igram preko neta na nekim nasim serverima. Nasao sam 1.6 verziju i skinuo je bila je oko 300mb i onda sam video da ljudi kazu da treba da se skine patch. Neki su rekli skini v22, neki v19 a neki v21. Ja sam skinuo sve i ni sa jednim nisam mogao da igram. Ja mogu da pokrenem igru i sve ostalo normalno ali kada odem u favorites i ukucam ip nekog servera, server se jednostavno ne pojavljuje. Probao sam tako sa mnogim serverima... Da li neko zna u cemu je problem? Hvala unapred. Izvinjavam se za dupli post net mi se nesto zabagovao. Jeste glupo ali meni je bagovalo. Kad instaliras patch dobijas jos jednu ikonicu "Counter Strike 1.6 Non Steam" ? Obrisi onu "counter strike" i udji na ovu nonsteam. Kao sto sam rekao jeste glupo, ali mu je mozda promaklo. Edited February 1, 2009 by Mazi Quote If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts