Jump to content

Pomoc za cs 1.6 non steam

Dajrakije

Recommended Posts

Danas sam odlucio da skinem sa neta 1.6 cs da bih mogao da igram preko neta na nekim nasim serverima. Nasao sam 1.6 verziju i skinuo je bila je oko 300mb i onda sam video da ljudi kazu da treba da se skine patch. Neki su rekli skini v22, neki v19 a neki v21. Ja sam skinuo sve i ni sa jednim nisam mogao da igram. Ja mogu da pokrenem igru i sve ostalo normalno ali kada odem u favorites i ukucam ip nekog servera, server se jednostavno ne pojavljuje. Probao sam tako sa mnogim serverima... Da li neko zna u cemu je problem? [:(] Hvala unapred.

Izvinjavam se za dupli post net mi se nesto zabagovao.

Ae da ne otvaram za glupost temu, ako neko zna gde ima onaj portable nonsteam cs bez instalacije da se skine (cisto za movie edit), a da nije torrent nek mi send na pm link. Potrazio ali nisam nasao nista sto radi. Nije hitno, thx.

If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor

Danas sam odlucio da skinem sa neta 1.6 cs da bih mogao da igram preko neta na nekim nasim serverima. Nasao sam 1.6 verziju i skinuo je bila je oko 300mb i onda sam video da ljudi kazu da treba da se skine patch. Neki su rekli skini v22, neki v19 a neki v21. Ja sam skinuo sve i ni sa jednim nisam mogao da igram. Ja mogu da pokrenem igru i sve ostalo normalno ali kada odem u favorites i ukucam ip nekog servera, server se jednostavno ne pojavljuje. Probao sam tako sa mnogim serverima... Da li neko zna u cemu je problem? [:(] Hvala unapred.

Izvinjavam se za dupli post net mi se nesto zabagovao.

Jeste glupo ali meni je bagovalo. Kad instaliras patch dobijas jos jednu ikonicu "Counter Strike 1.6 Non Steam" ? Obrisi onu "counter strike" i udji na ovu nonsteam.

Kao sto sam rekao jeste glupo, ali mu je mozda promaklo.

Edited by Mazi

If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor