Doolio Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 opet sam nervozan jer ne citam, a niko nece da cita, jao sto mrzim solo citanje, al moram, ubicu nekog, danas sam drzao vilicu ko pit bul ceo dan od napetosti, dobro, kad covek otkrije koren toga (necitanje) onda je lakse:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Zaboravio sam da spomenem, da sam se opet prošlog vikenda ubio od čitanja, iako je moja namera bila da ostavim moju lepšu polovinu pod većim utiskom. Elem, ortak je dobio dobar posao, pa nas je zvao da malo proslavimo i usput pročitamo nešto. Ja sam odlučio da čitam strip o crnom jelenu i ne mogu da vam opišem koliko me je uneo u čitanje... Svakako preporuka. Za vikend su me drugari zvali da idemo u neku novu biblioteku, ali razmisliću. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Za vikend su me drugari zvali da idemo u neku novu biblioteku, ali razmisliću. Matori, dobro razmisli! Ne budi lud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Pa moraću... Mnogo sam pročitao prošlog vikenda. Hteo bih da ostanem malo pod utiskom stripa, a ne samo da skačem sa knjige na knjigu. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 nacitao sam se, sad mogu da se zezam opet! (pre nego sto neko uleti sa 'a kako imas sve zareze kad si pijan' da kazem da sam iskusni citalac, tako da FU) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 (edited) rur biblioteka ja citam stripove.. nesto mi se ne slaze.. svestan sam ja cinjenice da mladi nista ne citaju i ako nisam ni ja morao al da strip svrstavaju u literaturu to vec ne mogu da svarim mozda zvucim ko igz u nekim topicima:) <edit> punz=tard koji ne cita ceo topic Edited February 5, 2009 by pUNyZ Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 de si punz legendo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 jebga kad sam nacitan pa sve svatam ozbiljno:P Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Do malopre sam cit'o nevidjeni strip, verovatno do sad najbolje lako stivo koje mi je palo saka, a meni jadnom, neiskusnom, do skora puka nepoznanica. Belgijske radinosti, mislim, Duvel je glavni car, otac, bog. Upijao sam svaku rec. Mega skup strip, al' jeb'o oca, vredi svakog dinara. Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Previshe stripa o Chichi sinoc, glava me otkida. Nisu mogli na nize grane da srozaju Chichu. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 ja uglavnom citam medEcinske knjige, one od iljadu gradi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts