ilijakgb Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 da da da , drama se nastavlja :D Quote kgb-hq.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 (edited) Decko u pravu si, ja ne znam da igram CS, znam 3 komande i tako to, ali znam sta je sportski duh, nikada se nisam ciganisao kada izgubim, cak sam ti kao i pravi sportsmen vratio d'R'ug mog prijatelja Distra, i to sa kamatom koja je propisno vezana za inflaciju i rast evra koji nas je zadesio zbog SEKE. Da ne ostanes ostecen za 5-6 sladoleda, jbg, ne bi bilo fer. Ako CONF kaze da nema bug flasha na steamu, ja mu verujem i krecem da branim ono sto je moje. Greske su napravljene, ti si u pravu, ali mapu nisi uspeo da pobedis. To znas i sam. Ono sto na kraju pise je rezultat, to ostaje, ali dzaba... A jos jace je od svega sto su Zelda i sudija za koga ne znam ni ko je, procenjivali da li je Distrov flash nameran ili ne, pa nakon sto su procenili da je nameran, oduzete su nam 3 runde... A ti si napisao da po WCG pravilima u slucajnog flasha treba 3 runde oduzeti, a u slucaju namernog disq... Nesto ne stima, slazes se? Opet kazem, ja se ne razumem u ta pravila i CS, totalni sam laik, ali zdrava logika mi govori da je doslo do kontradikcije... KHM KHM xD Momke iz tvoje ekipe ne poznajem, niti imam zelju da ih upoznam. Momak koji se potpisuje arm je ispao fer i korektan, ja sam ispao cigan sto nisam hteo da pricam sa njim. Cak je i prosle godine bio fer i korektan i dosao da pruzi ruku kada smo izgubili od njih. A ne kao neki koji ti jebu mater tokom meca pa dodju da ti pruzaju ruku. Patetika i licemerje na pravom noliferskom nivou... SASRECOM i UZDRAVLJE, da sledeci put barem udjes u finale WCGa kod nas... Edited June 30, 2009 by DuHast Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Odgovorio sam ti na drugoj temi. Dozvolices da opet kao laik u jos jednom oblasti (LJUDSKI ODNOSI), primetim da nije normalno da posedujes takav raznovrsan arsenal uvreda za svakog ko ti se usprotivi na bilo kakav nacin. Takodje, zeleo bih da primetim da je to velika vecina ljudi na ovom forumu. Nema potrebe za tim. Ne moras da sutnes bas svaku loptu. Lakse ce ti biti. BELIEVE! Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 arm je takav zato sto voli decake. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1lorad Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Zp935WieKb0...feature=related Quote www.spidersilva.com BTT - www.braziliantopteam.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Decko u pravu si, ja ne znam da igram CS, znam 3 komande i tako to, ali znam sta je sportski duh, nikada se nisam ciganisao kada izgubim, cak sam ti kao i pravi sportsmen vratio d'R'ug mog prijatelja Distra, i to sa kamatom koja je propisno vezana za inflaciju i rast evra koji nas je zadesio zbog SEKE. Da ne ostanes ostecen za 5-6 sladoleda, jbg, ne bi bilo fer. Ako CONF kaze da nema bug flasha na steamu, ja mu verujem i krecem da branim ono sto je moje. Greske su napravljene, ti si u pravu, ali mapu nisi uspeo da pobedis. To znas i sam. Ono sto na kraju pise je rezultat, to ostaje, ali dzaba... A jos jace je od svega sto su Zelda i sudija za koga ne znam ni ko je, procenjivali da li je Distrov flash nameran ili ne, pa nakon sto su procenili da je nameran, oduzete su nam 3 runde... A ti si napisao da po WCG pravilima u slucajnog flasha treba 3 runde oduzeti, a u slucaju namernog disq... Nesto ne stima, slazes se? Opet kazem, ja se ne razumem u ta pravila i CS, totalni sam laik, ali zdrava logika mi govori da je doslo do kontradikcije... KHM KHM xD Momke iz tvoje ekipe ne poznajem, niti imam zelju da ih upoznam. Momak koji se potpisuje arm je ispao fer i korektan, ja sam ispao cigan sto nisam hteo da pricam sa njim. Cak je i prosle godine bio fer i korektan i dosao da pruzi ruku kada smo izgubili od njih. A ne kao neki koji ti jebu mater tokom meca pa dodju da ti pruzaju ruku. Patetika i licemerje na pravom noliferskom nivou... SASRECOM i UZDRAVLJE, da sledeci put barem udjes u finale WCGa kod nas... kako god,pricas da si branio nesto svoje isto sam ja tako branio interese svoje ekipe ... a vi ste bili ti koji nisu mogli da podnesu poraz ako ne znash pravila znash odlicno engleski pa procitaj u pravilima ali nemoj da izostavis ni 1 red pa ces vidieti sta pise u tim pravilima WCG-a , a rekao sam zasto sam se "ciganisao" u ime ekipe , jer su nama to isto uradili na turniru koji je bio samo nekoliko nedelja pre WCG-a !!! Zelda je bio sudija i to stajao iza nas morao je da odluci a odlucio je pravilno !!! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted June 30, 2009 Author Report Share Posted June 30, 2009 olmajtikobrica Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jank1c Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 jadna ona sto je tebe rodila tako cupavog i retardiranog bolje kamen da je rodila bar bi imale svinje gde da ceshu dupe ovako nema koristi od takvog drveta aj mi tako nesto reci u lice? picko malena... ja cu tebi sve reci a ti mozes samo da gledas ... recimo , zovi karleushu pa pitaj gde je sredila nos , pomocice ti ... mozda ti sredi popust posto si ga malo istupio pri sechenju masnih bureka ovuda. Quote Can you hear my Fart? No you dont cuz it`s Pigeon ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 PRAVDA ZA KOBRICU !!!! :D Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Odgovorio sam ti na drugoj temi. Dozvolices da opet kao laik u jos jednom oblasti (LJUDSKI ODNOSI), primetim da nije normalno da posedujes takav raznovrsan arsenal uvreda za svakog ko ti se usprotivi na bilo kakav nacin. Takodje, zeleo bih da primetim da je to velika vecina ljudi na ovom forumu. Nema potrebe za tim. Ne moras da sutnes bas svaku loptu. Lakse ce ti biti. BELIEVE! Svaka cas' na stalozenosti. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Da. Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Slagao bih te kad bih ti rekao da sam oduvek ovako pisao po CS forumima :) Nerava vise nemam da pisem svakakE stvari :) Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 <3 Du kobrica n/c Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Dota force, no remorse! Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Slagao bih te kad bih ti rekao da sam oduvek ovako pisao po CS forumima :) Nerava vise nemam da pisem svakakE stvari :) OSTANIIIIIIIIIIIIIII DJUBRE DO KRAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZHIVEO CHORBA I RIBLJA Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Boki Bojane , prodao si sve ... :D cao BOJANE ROSICU :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
gms.rus Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Boki zasto se nerviras bre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted July 1, 2009 Author Report Share Posted July 1, 2009 Pravda za buregdzije !!!~~~ Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Cao Dejane :D Rujo, ma ko se nervira :) Opusteno ;) Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sv_samouglavu 1 Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Jankic MAJSTOR!!! :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 ko ne voli kobru, iseckace ga u torbu ? O_o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shone_Kg Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Decko otvori topic u vezi tura koji pravi a 99% postova nema veze sa tim, ko i obicno gde su moderatori? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mudovishte Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Decko otvori topic u vezi tura koji pravi a 99% postova nema veze sa tim, ko i obicno gde su moderatori? ma jebes turnir, otvorite topic za kobricu... ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 lokovashe mi topik :( smradovi :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 pa kako to odustajes posle prvog pokusaja? moras uporan biti :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts