INFINITY - ph4ceeR Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Evo detaljni info..... http://www.killerjo.net/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 011/92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 011/92 :D Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Chekajte, WCG se igrao na Steamu. Kako je mogao da bude bug flash kada je ispravljeno da vishe nema bug flesheva na steamu? Mislim da je taj patch vec bio aktuelan u vreme WCG-a, obzirom da su do WCG-a vratili da se ne chuje kad skachesh a tad su i bug fleshevi popravljeni. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 izgleda da nisu sve "popravili" :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 wcg 2004 peca NOK DAUNOVAO kobricu wcg 2005 fp diskvalifikovan zato sto je kobrica cekao 5min duze - satnica ne postoji ai turnir 2. maj kgg vs nation bug fles wcg 2008 kobrica ubio unity i prosao vs emotion zbog bug flesa VRH Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeaDeR Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 HAHAHAHHAHAHAHHAHA bravo za link :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 wcg 2004 peca NOK DAUNOVAO kobricu wcg 2005 fp diskvalifikovan zato sto je kobrica cekao 5min duze - satnica ne postoji ai turnir 2. maj kgg vs nation bug fles wcg 2008 kobrica ubio unity i prosao vs emotion zbog bug flesa VRH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrLudi Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 (edited) Evo detaljni info..... http://www.killerjo.net/ Ja i dalje ne vidim gde da se prijavim Ae okacite slike igraonice ovde, galerija ne radi :/ Koje ekipe su se najavile da dolaze? HLTV? Klima u igraonici? Edited June 28, 2009 by DrLudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 http://www.killerjo.net/ jebem ti kosku, nisi normalan!!! znaci sad cu da spavam... NE!!! Quote now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 steam je bio updateovan ali serveri nisu :S Quote In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kR1l3- Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 srs.razer.kobrica Quote VERITAS - PRE SVEGA SMO DRUGARI :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Chekajte, WCG se igrao na Steamu. Kako je mogao da bude bug flash kada je ispravljeno da vishe nema bug flesheva na steamu? Mislim da je taj patch vec bio aktuelan u vreme WCG-a, obzirom da su do WCG-a vratili da se ne chuje kad skachesh a tad su i bug fleshevi popravljeni. sunce ti jebem zarko dal je moguce da igras kanter toliko dugo i da pricas to ? moras da imas drax_map_pack da bi ispravio bug flasheve !!!!!!! wcg 2004 peca NOK DAUNOVAO kobricu wcg 2005 fp diskvalifikovan zato sto je kobrica cekao 5min duze - satnica ne postoji ai turnir 2. maj kgg vs nation bug fles wcg 2008 kobrica ubio unity i prosao vs emotion zbog bug flesa VRH Sale lesino,plz zamolio bih te da ne kenjas mi niti smo prosli zbog bug flesa niti nam je on pomogao ... mi smo pobedili i mapu pre toga a dobili bi i mapu posle toga .... da nije bilo tog buga .... a rekao sam i u prethodnom postu u ai-u smo igrali dobili stranu 11:4 zelda bacio bug nama -3 njima +3 gde to postoji pa smo igrali dalje ..... PRAVILA SU PRAVILA i uvek cu se zaliti kad mi neko baci bug jer ga ja ne bacam dovidjenja prijatno ako je nekome tu nesto nenormalno nek se leci , razmisli dal bi ti trazio bag kad si igrao protiv nas ? naravno da bi .... steam je bio updateovan ali serveri nisu :S kreirali su takodje u lanu pa je opet bilo baga nisu bile skinute mape sto wcg i nije duzan da uradi !!!! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 ja za fakat ne kuzim kaj se svadjate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 pravila postoje da bi se krsila xD Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 sunce ti jebem zarko dal je moguce da igras kanter toliko dugo i da pricas to ? moras da imas drax_map_pack da bi ispravio bug flasheve !!!!!!! Sale lesino,plz zamolio bih te da ne kenjas mi niti smo prosli zbog bug flesa niti nam je on pomogao ... mi smo pobedili i mapu pre toga a dobili bi i mapu posle toga .... da nije bilo tog buga .... a rekao sam i u prethodnom postu u ai-u smo igrali dobili stranu 11:4 zelda bacio bug nama -3 njima +3 gde to postoji pa smo igrali dalje ..... PRAVILA SU PRAVILA i uvek cu se zaliti kad mi neko baci bug jer ga ja ne bacam dovidjenja prijatno ako je nekome tu nesto nenormalno nek se leci , razmisli dal bi ti trazio bag kad si igrao protiv nas ? naravno da bi .... kreirali su takodje u lanu pa je opet bilo baga nisu bile skinute mape sto wcg i nije duzan da uradi !!!! Pa majmune nosati, idi probaj da bacish bug flash bez drax map packa na steamu i vidi da li ce neko biti fleshovan. NEMA VISHE BUG FLESHEVA, ISPRAVLJEN JE CEO BUG KOJI OMOGUCAVA DA KAD BACISH FLASH U KUTIJU, ON ZASLEPI NEKI DEO MAPE. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jank1c Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 ^ ahahahaahahah lepo mu reche ... Quote Can you hear my Fart? No you dont cuz it`s Pigeon ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 evo za brata dejana http://img197.imageshack.us/img197/3750/dojaja.jpg Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 evo za brata dejana http://img197.imageshack.us/img197/3750/dojaja.jpg LOLED :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 hahahahahaha <3 pajsi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 pajseru bacali su namerno bug da vide dal je ispravljen, i bilo je bug-a. Zato su i trazili da im se oduzmu 3 runde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 u svakom slucaju serem ti se kobrice u usta ! Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 kobrice,jel te ovoliko mrze ljudi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFINITY - ph4ceeR Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 hahahahahahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 HAHAHAHH bizho dal si normalan HAHAHAAHA Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts