markotod91 Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Sutra-preksutra. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 samo nek bude negde prepodne, jer zurim kasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Trebalo bi u ses' da pocne. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_car Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 jel u avgustu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Ne brini se, kad se bude znalo, forum nece ostati uskracen te informacije. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 what seems to be the officer,problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Pa verovatno krajem avgusta, pocetkom semptembra ... Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Inside info, nema vecegea kod nas. Now gtfo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Nema kod vas, ima u Beogradu. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Tacno tako, u Beogradu da, u Novom Selu ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 nebuloza Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 znao sam da pravis debilizme :) ali ovolike debilizme nisam znao :) hahahaha jel mozes da mi kazes kako se racunaju bodovi :) hahaha # Gloria 105 New # Phobia 105 New # TDP’90 105 New # CPU 100 New Glorija ne postoji igrali su jedan turnir u CORE i prosli grupe i ispali Phobia je ispred nas prosli grupe u CORE i ispali TDP u nisu ispao isto gde i mi a CPU u nisu ispao pre nas KOJA OD OVIH EKIPA JE IGRALA KODE 5 OSIM NAS ? OBJASNI MI PRESVETLI PAJKO Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Objasnjavati ti nista necu. Ne moram. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Ne moras, ali bi bilo lepo. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 bila je vec prica oko toga kako se boduje i prosli put pa sam i prosli put rekao da necu objasnjavati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1sa Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 nije oficijalna rang lista tako da.... , to je neko njegovo bodovanje tako da ono iskulirajte :D:D Quote c0nfy`: penje se niz stepenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Ontopic pls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 bilo je on topic nego si ti decko de_generik,pitam lepo ti ne umes da das odgovor .... ali da ti nacrtam ovako KODE 5 od ovih ekipa koje si stavio ispred nas ni jedna nije prosla qualy ONLINE a neke nisu ni postojale tada CORE CUP 3 Phobia pobedila mith na produzetke na kozne gace i ispali posle toga , glorija heaven napravio mix sprdali se momci isto prosli gupe i ispali NIS OPEN od ovih ekipa sto si naveo ucestvovao CPU ispao u 1/8 finala a mi i TDP u 1/4 mi od nW-a a oni od GM-a !!! a osale ekipe nisu ucestvovale i kako su onda ispred nas ? objasni mi SADD Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Svaki turnir ima odredjenu vrednost, i ta vrednost se deli na odredjena mesta i tako se rasporedjuju bodovi. CC3 - niste uopste ucestvovali ali ste izgubili odredjene bodove na kraju meseca(kao i svi ostali) dok su Phobia i Gloria odigrali 1/4 finale. Kode5 - Niste prosli grupe tako da niste dobili bodove(online deo se ionako nije racunao) Nish - Za ovo ste dobili bodove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Crni Pajko, poludeo skroz, ima i neku svoju rang listu. Glupost ziva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Svaki turnir ima odredjenu vrednost, i ta vrednost se deli na odredjena mesta i tako se rasporedjuju bodovi. CC3 - niste uopste ucestvovali ali ste izgubili odredjene bodove na kraju meseca(kao i svi ostali) dok su Phobia i Gloria odigrali 1/4 finale. Kode5 - Niste prosli grupe tako da niste dobili bodove(online deo se ionako nije racunao) Nish - Za ovo ste dobili bodove. sad si sam sebi uskocio u usta !!! izgubio sam bodove sto nisam ucestvovao na turniru ? onda skini phobiji ko god oni bili sto nisu bili na kode5 i u nisu i kako je onda CPU ispred nas kad su celu rundu pre nas ispali ? i TDP koji je ispao kad i mi i skini "gloriji" sto nisu igrali u nisu i kako se vise boduje Pancevo od nisa kad je u nisu bilo vise ekipa ? objasni ? mene boli kurac sta ti radis ali te molim da moju ekipu skines sa ove liste jer stvarno ne zelim da budem mirodjija u tvojim corbama !!! nisam degenerik da mi ti odredjujes ranking ! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Ne nisi ti samo izgubio bodove, svi gube bodove kako bi se neaktivne ekipe skinule sa liste. Bodovi se ne bude zbog ne ucestvovanja na nekom turniru, bodovi se gube na odredjeno vreme(nevezano za tunire). Pancevo je jednostavno bilo jace za bodovanja i to je to. Broj ekipa na turniru ne znaci da je turnir vise bodovan tako da jbg... 1/4 Finala de_inferno igraonica GF Cpu vs 4gl - 9 : 16 Nation vs Pak - 10 : 16 GM vs TDP 90 - 16:10 KGG vs nW - 5:16 cak sta vise... bolje su prosli od vas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 nemam zivaca da se raspravljam sa tobom jer ne umes da mi objasnish zasto su ekipe koje su manje u nisu stigle od nas ili se nisu ni pojavile tamo bolje rangirane , samo ti nas skini sa te liste ,ako je neko aktivan mi smo ... ne treba mi tvoja lista kao preporuka za turnire veruj mi samo ti nas skini i stavi umesto nas ekipu wuna.som.com Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 nemam zivaca da se raspravljam sa tobom jer ne umes da mi objasnish zasto su ekipe koje su manje u nisu stigle od nas ili se nisu ni pojavile tamo bolje rangirane , samo ti nas skini sa te liste ,ako je neko aktivan mi smo ... ne treba mi tvoja lista kao preporuka za turnire veruj mi samo ti nas skini i stavi umesto nas ekipu wuna.som.com Kao sto si rekao, moje ja odlucujem. necu obrisati ekipu samo zato sto ti tako hoces. idi nerviraj se negde drugde :) A i 11 mesto i nije bas neka preporuka tbh :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Kao sto si rekao, moje ja odlucujem. necu obrisati ekipu samo zato sto ti tako hoces. idi nerviraj se negde drugo :) drugde* Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts