Jump to content

RURCS Pijac'

sale~

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

znao sam da pravis debilizme :) ali ovolike debilizme nisam znao :) hahahaha jel mozes da mi kazes kako se racunaju bodovi :) hahaha

# Gloria 105 New

# Phobia 105 New

# TDP’90 105 New

# CPU 100 New

Glorija ne postoji igrali su jedan turnir u CORE i prosli grupe i ispali

Phobia je ispred nas prosli grupe u CORE i ispali

TDP u nisu ispao isto gde i mi

a CPU u nisu ispao pre nas

KOJA OD OVIH EKIPA JE IGRALA KODE 5 OSIM NAS ?

OBJASNI MI PRESVETLI PAJKO

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?

bilo je on topic nego si ti decko de_generik,pitam lepo ti ne umes da das odgovor .... ali da ti nacrtam ovako

KODE 5 od ovih ekipa koje si stavio ispred nas ni jedna nije prosla qualy ONLINE a neke nisu ni postojale tada

CORE CUP 3 Phobia pobedila mith na produzetke na kozne gace i ispali posle toga , glorija heaven napravio mix sprdali se momci isto prosli gupe i ispali

NIS OPEN od ovih ekipa sto si naveo ucestvovao CPU ispao u 1/8 finala a mi i TDP u 1/4 mi od nW-a a oni od GM-a !!! a osale ekipe nisu ucestvovale i kako su onda ispred nas ? objasni mi SADD

Enzo says:

Enzo says:

Enzo says:

Enzo says:

Enzo says:

Svaki turnir ima odredjenu vrednost, i ta vrednost se deli na odredjena mesta i tako se rasporedjuju bodovi.

CC3 - niste uopste ucestvovali ali ste izgubili odredjene bodove na kraju meseca(kao i svi ostali) dok su Phobia i Gloria odigrali 1/4 finale.

Kode5 - Niste prosli grupe tako da niste dobili bodove(online deo se ionako nije racunao)

Nish - Za ovo ste dobili bodove.

Svaki turnir ima odredjenu vrednost, i ta vrednost se deli na odredjena mesta i tako se rasporedjuju bodovi.

CC3 - niste uopste ucestvovali ali ste izgubili odredjene bodove na kraju meseca(kao i svi ostali) dok su Phobia i Gloria odigrali 1/4 finale.

Kode5 - Niste prosli grupe tako da niste dobili bodove(online deo se ionako nije racunao)

Nish - Za ovo ste dobili bodove.

sad si sam sebi uskocio u usta !!!

izgubio sam bodove sto nisam ucestvovao na turniru ? onda skini phobiji ko god oni bili sto nisu bili na kode5 i u nisu i kako je onda CPU ispred nas kad su celu rundu pre nas ispali ? i TDP koji je ispao kad i mi i skini "gloriji" sto nisu igrali u nisu

i kako se vise boduje Pancevo od nisa kad je u nisu bilo vise ekipa ? objasni ? mene boli kurac sta ti radis ali te molim da moju ekipu skines sa ove liste jer stvarno ne zelim da budem mirodjija u tvojim corbama !!! nisam degenerik da mi ti odredjujes ranking !

Enzo says:

Enzo says:

Enzo says:

Enzo says:

Enzo says:

Ne nisi ti samo izgubio bodove, svi gube bodove kako bi se neaktivne ekipe skinule sa liste. Bodovi se ne bude zbog ne ucestvovanja na nekom turniru, bodovi se gube na odredjeno vreme(nevezano za tunire). Pancevo je jednostavno bilo jace za bodovanja i to je to. Broj ekipa na turniru ne znaci da je turnir vise bodovan tako da jbg...

1/4 Finala de_inferno igraonica GF

Cpu vs 4gl - 9 : 16

Nation vs Pak - 10 : 16

GM vs TDP 90 - 16:10

KGG vs nW - 5:16

cak sta vise... bolje su prosli od vas :D

nemam zivaca da se raspravljam sa tobom jer ne umes da mi objasnish zasto su ekipe koje su manje u nisu stigle od nas ili se nisu ni pojavile tamo bolje rangirane , samo ti nas skini sa te liste ,ako je neko aktivan mi smo ... ne treba mi tvoja lista kao preporuka za turnire veruj mi samo ti nas skini i stavi umesto nas ekipu wuna.som.com

Enzo says:

Enzo says:

Enzo says:

Enzo says:

Enzo says:

nemam zivaca da se raspravljam sa tobom jer ne umes da mi objasnish zasto su ekipe koje su manje u nisu stigle od nas ili se nisu ni pojavile tamo bolje rangirane , samo ti nas skini sa te liste ,ako je neko aktivan mi smo ... ne treba mi tvoja lista kao preporuka za turnire veruj mi samo ti nas skini i stavi umesto nas ekipu wuna.som.com

Kao sto si rekao, moje ja odlucujem.

necu obrisati ekipu samo zato sto ti tako hoces.

idi nerviraj se negde drugde :)

A i 11 mesto i nije bas neka preporuka tbh :))))