milostivi Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Menjam acc sa.... 1. Human Paladin 80 lvl male frostmane. Oprema 2x t7(ruke i chest) skoro ce i sholderi, full epic gear iz heroica i raidova za retri. Ima 3000 atp+(unbuffed). Full je soketovan i enchantovan. Ima takodje skoro full epic tank gear i epic holy gear. Profesije mu nisam budzio,poceo sam polako sa herbom. Ima epic fly,uzeo sam mu i zmaja iz Stratholma(timed run). Od maunta imam jos i mamotha., sve reputcije exalted za wotlk. 2.Human Rouge 80 lvl male frostmane. Oprema nije nesto. Ima malo epica i plavu opremu iz heroica. Profesije 450mining i 400 engenering. Na acc ima dosta manjih levela,DK 60, hunter i drood.Tu je i oko 3000golda+ Menjao bih za.... Shadow pirst/Mage/Warlock/Drood(resto). Naravno oprema treba da bude dobra kako bi poklopila ova 2x 80lvl. Obavezno je da heroj ima epic fly i da bude MALE.(po mogucstvu najbolje bi bilo kada bi bio na frostu.. bez obzira aly ili horde) contact na PM , 0637884861 ili milostivi666@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
milostivi Posted January 28, 2009 Author Report Share Posted January 28, 2009 zamenjeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts