venom00 Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 (edited) Eo ovako, hteo bi da prebacim neke likove sa accounta na account moje devojke! Problem je sto prezime nije isto na oba accounta! Zanima me da li je bilo kako moguce promeniti prezime na accountu? Ako je bilo ko radio to i ako je uspeo molio bih da me uputi malo sta bi trebalo da uradim! Hvala unapred! Edited January 26, 2009 by nom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 mislim da nije moguce :( Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 ne mozes da menjas ime na accountu a ne mozes ni da prebacis ako nije isto prezime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Jedino da kupis novi WoW acc i kada kreiras stavis isto prezime. A ovako nije moguce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom00 Posted January 26, 2009 Author Report Share Posted January 26, 2009 EEeeeh :( pregledao sam official forums i kazu da je moguce da se promeni i da oce da promene samo u slucaju da je promenila prezime legalno IRL! E sad kapiram da bi onda morao da saljem neka dokumenta ili tako nesto da bi potvrdili!?? A da li bi mozda bilo moguce da potvrde da su to oba moja accounta preko payment history posto placam za oba accounta preko moje kartice,pa da onda promene? Tipa kazem da sam stavio lazno ime na njen account posto sam paranoican za davanje pravog imena na netu lol :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 mozda :D bolje probaj da falsifikujes dokumente veca je sansa Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom00 Posted January 26, 2009 Author Report Share Posted January 26, 2009 Pa razmisljao sam i o tome tipa da falsifikujem bracna dokumenta ili tako nesto a i mislim da ih bas zabole da proveravaju bracna dokumenta na srpskom! Hmmmm ne znam moracu da probam onda! U svakom slucaju hvala svima! Ako ima nekog ko je menjao ime i prezime na account pomoc bi bila i vise nego dobrodosla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 A sto bi se toliko cimao oko igrice ? Tri puta je do sada nerfovan exp lvluje se ko neznam ni ja sta, izleveluj lika devojcici za 3-4 dana i nema cimanja oko papira dokumenata ili cega vec... realno igrica je nerealno smesna po pitanju lvlovanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom00 Posted January 26, 2009 Author Report Share Posted January 26, 2009 Pa jeste u pravu si cimanje je! Al hteo bi da se raspitam ako je tipa jedan papir koji je moguce falsifikovati, sa ne previse cimanja, onda sto da ne! A i dobro ce doci kasnije ako budemo hteli sve da prebacimo na jedan account! Ako budu trazili svasta jebiga onda odustajem, nisam lud sad da bi jurcao za papire zbog wow-a! Samo sam hteo da nadjem neki easy mode! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Da je i taj jedan papir... Pretpostavljam da onda treba poslati kopiju toga. Znas i sam koliko treba blizardu da odgovori :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 falsifikovanje je krivicno delo... ako ti se robija zbog wowa be my guest... salim se xD morao sma Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 ozeni je... ne kosta nista, traje 2 sata... i posalji im njeno staro i novo prezime iz licne karte (promena licne karte je oko 1000 dinara)... onda ce da joj promene prezime i onda ces moci da prebacis lika Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 ozeni je... ne kosta nista, traje 2 sata... i posalji im njeno staro i novo prezime iz licne karte (promena licne karte je oko 1000 dinara)... onda ce da joj promene prezime i onda ces moci da prebacis lika Da se ozeni zbog wow-a. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 a ti znash razlog koji je dovoljno vazan da bi se neko ozhenio?: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Ma ja imam obrnut problem... Ja sam se ozenio a zena nema niti zeli wow account... Ispao sam topic hijaacker - ovo je sad topic o zenama/devojkama i wowu posto je covek manje vise dobio odgovor :D Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Sta je to zena ? Jel je to ono sto treba da kuva, cisti, pere, pegla i cuti a ne radi to ? Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 a ti znash razlog koji je dovoljno vazan da bi se neko ozhenio?: ) ljubav Sta je to zena ? Jel je to ono sto treba da kuva, cisti, pere, pegla i cuti a ne radi to ? tipicni balkanski primat Ma ja imam obrnut problem... Ja sam se ozenio a zena nema niti zeli wow account... Ispao sam topic hijaacker - ovo je sad topic o zenama/devojkama i wowu posto je covek manje vise dobio odgovor :D Dobila je moja zena acc (ne samo za wow) al' opet svako ima neku pricu za sebe. Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowpriest Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 druze nema ti druge nego da se ozenis xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
InternetExploreR Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Napravi lazni izvod iz maticne knjige vencanih u photoshopu i promenice ti:P Quote Earn money online Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts