Jump to content

#cs.gather.rs


m1Los

Recommended Posts

#cs.gather.rs @ QuakeNet je zvanicno poceo sa radom...!

#CS.Gather.RS @ QuakeNet

UPUTSTVO ZA IGRU:

Za one koji ne znaju, #CS.Gather.RS je deo Gather-Network mreze koja okuplja igrace mnogih igara, a pre svega CS-a u jednu zajednicu. Mecevi se organizuju svaki dan, po ceo dan. Registracija i igranje je BESPLATNO. U ovom kratkom tutorialu cu objasniti kako da napravite nalog na gather-u, konektujete se na IRC i pocnete da igrate. Pa da pocnemo...

Najpre cu vam objasniti kako da kreirate account. To mozete uciniti na 3 nacina:

*

Preko preporuke, sledeci OVAJ LINK. Kao sto vidite na ovaj nacin se registrujete preko glavne stranice GN-a navodeci mene (geras1m) kao preporuku.

*

Ako ste upoznati sa IRC-om, konektujte se na QuakeNet, udjite na #CS.Gather.RS i kucajte /MSG CS-Gather-RS hello email email Naravno, rec email zamenite sa vasim pravim e-mail-om, i da - potrebno je dva puta ukucati email.

*

Registracija preko GLAVNE STRANICE GN-a ne navodeci nikoga (ili navodeci zeljenu osobu) kao preporuku

Sada kada ste kreirali account, potrebno je da podesite vas Steam-ID. To cete uciniti na sledeci nacin:

Udjite na bilo koji server bilo domaci ili strani, pun ili prazan. Kada se konektujete, u konzoli upisite status. Trebalo bi da dobijete ovako nesto:

# name userid uniqueid frag time ping loss adr

# 1 "geras1m" 3 STEAM_0:1:1234567 0 00:46 38 0

1 user

U ovom slucaju, Steam-ID je STEAM_0:1:1234567 Sad kada znate svoj Steam-ID, potrebno je da ga unesete u vas profil na GN-u. Ulogujste se na SAJTU GN-a, kliknite na Control-Panel, pa zatim u donjem delu kliknite na Edit profile i nadjite deo gde se upisuje Steam-ID, upisite svoj Steam-ID koji ste prethodno nasli i sacuvajte podesavanja profila. Sada ste spremni da pocnete da igrate.

Sledeci korak je konektovanje na IRC. Za to je potrebno da imate program zvani mIRC, koji mozete preuzeti ODAVDE. Kada skinete, instalirate, i pokrenete mIRC, otvorice vam se dialog u kome treba da popunite vase osnovne informacije. Uradite to i kliknite OK. Sledece, u prozoru 'Status' kucate sledece:

/server irc.quakenet.org -j #CS.Gather.RS

Kada ste ukucali ovo, vas client bi trebalo da bude konektovan na QuakeNet IRC Mrezu i trebalo bi da udje na kanal #CS.Gather.RS. U slucaju greske, potrazite gresku koju ste dobili na Google-u ili mIRC help-u jer ovaj tutorial nije namenjen za mIRC pomoc.

Sledece sto treba da uradite je da se identifikujete na botu tako sto cete kucati: /MSG CS-Gather-RS auth USERNAME PASSWORD confirm Username zamenite vasim username-om koji ste registrovali na GN-u kao i password koji ste izabrali. Ovo 'confirm' na kraju je obavezno. Sada ste stvarno spremni da igrate.

Sada je samo potrebno da sacekate da admin napravi mec i kada se to desi samo kucajte !add na kanalu. Kada se skupi 10 igraca, bot ce vam poslati IP i PASSWORD servera na private. Udjite, igrajte i naravno uzivajte.

[ NEKOLIKO UPOZORENJA ]

*

NA GATHER-NETWORK-U JE ZABRANJEN SILENT-RUN. Nemojte koristiti silent-run jer ce te zasigurno biti banovani.

*

Pazljivo procitajte PRAVILA Gather-Network-a. 90% banova korisnika se desilo jer nisu pazljivo procitana pravila

*

Pazljivo birajte vas username jer cete njega koristiti na svakom mecu koji budete igrali

Nadam se da vam je ovaj tutorial pomogao i da cemo se videti na #CS.Gather.RS

preuzeto sa kgb-a

www.senseyeesports.com

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...