Pipboy Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Skinuo sam prvu epizodu Generation Killa, i u snimku je embendovan neki strani prevod (turski, mađarski, jebem li ga, ne poziva se eksterno jer ni ne postoji fajl sa titlovima u folderu). S kojim programom i kako najlakše mogu da ga odstranim, s obzirom da zauzima skoro pola ekrana (jer su nasvirali veličinu fonta)?. Ne bik da skidam sa nekog drugog mesta, ovaj source što sam našao baš brzo skida pa ako neko zna, muchos gracias. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 ako je prevod nasnimljen direktno na video, ne možeš da ga skineš. eventualno bi manje smetao ako bi ga blur-ovao ili nešto... trebaće ti po svoj prilici srpski ili engleski titl za generation kill, osim ako nisi baš upoznat sa vojničkim žargonom (we're oscar-mike i sl.), tako da bi ti svakako pametnije bilo da skineš normalne scene rls epizode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Ja znam bar u slucaju sa k-liteom imas u desnom donjem uglu vob neshto bela mala ikonica idesh desni hide subtitle ja sam tako skidao usadjene titlove sa 720p filmova pa verujem da mozes i sa serije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Da i ja se slazem sa Ivanom GK je jedna od retkih serija na kojima sam koristio titl jer je dosta tesko za pracenje konverzacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 (edited) Ja znam bar u slucaju sa k-liteom imas u desnom donjem uglu vob neshto bela mala ikonica idesh desni hide subtitle ja sam tako skidao usadjene titlove sa 720p filmova pa verujem da mozes i sa serije. titlovi nisu "usadjeni" u 720 filmove kako ti zoves matroska kontejner vec se nalaze u istom zajedno sa videom i audiom @Pipboy ako vec neces da poslusas Ivana_ jer je to najbolje resenje jedino sto mozes je da povecas velicinu fonta sa crnom podlogom da prekrijes te titlove i onda ces onda videti od serije 50-60% MV2Player.. Edited January 17, 2009 by Muerte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts