Lucien. Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 U poslednje vreme lag u dotu mi je znaci ogroman.. iskljucim sve,msn itd.. antivirus .. ali lag je i dalje .. pise da imam 50ms kad udjem u igru prosto mi dodje da odma izadjem,prvo sam mislio da je do hosta,posle 4-5 su drugi kreirali sve isto.. neznam sta da mu radim,da nije neki virus,trojanac,spy?Da nije neko imao slicnu situaciju? btw internet mi je 1mb/s i 100kb/s upload ... speedtest pokazuje 860kb/s download 104kb/s upload. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (edited) imao sam ja problem sa lagom, zbog rama... kolika ti je ram memorija? Edited January 15, 2009 by 25cm-Matori Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucien. Posted January 15, 2009 Author Report Share Posted January 15, 2009 Ma sto se tice kompa dobar je , ram mi je 3 GB DDR2 800mhz.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Sve zavisi na kojim hostovima i na kom klijentu igras... LC/DC/Garena/host bez klijenta? Nemam pojma, instaliraj CS pa vidi kakav ti je ping na domacim serverima, ako je normalan, dakle makar ispod 80/100 znaci da je do warcrafta... Onda probaj reinstall i vidi kako ti radi. Isto pogledaj koliko ti je saveova u WC3 folderu, mada ne verujem da to moze biti prob... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucien. Posted January 15, 2009 Author Report Share Posted January 15, 2009 Igram ja i cs dosta...igram stalno cw,mixeve itd nema laga uvek ispod 50.. mislim jedno vreme je i na cw bio lag.. al sad nema , sad samo na wc3 .. reinstaliracu pa cu probat.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Mora reinstall ili Regwc3Fixer... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts