pantasd Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 (edited) Nema vise golda dok se ne srede par stvarcica sa blizom Prodajem acc: 1. elf dk 80 lvl imam sav info osim id znam prezime 2. dwarf priest 80 full epic gear imam sav info prvi acc od drugara na trolbanu cene : 1.100e 2.130e Info na: 0642626021 gwpanta@gmail.com-msn Edited April 16, 2009 by pantasd prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted January 21, 2009 Author Report Share Posted January 21, 2009 (edited) malo rano za bump ali dobro i jos nesto ako je neko zainteresovan da zaradi neki kesh moze da mi pomogne da opremimo moje likove (pvp gear , pve gear , honor , lvlovanje itd) i kad ih prodam da dobijete 20-30% od prodaje -vidim ima dosta ljudi zainteresovanih da mi opreme likove da bude meni lakse i vama lepo smislite kako bi odradili sta bi odradili i kada bi odradili pa mi javite :P Edited January 21, 2009 by pantasd prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Free bump za Pantu, topla preporuka ukoliko trazite pouzdanog gold-sellera. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted February 2, 2009 Author Report Share Posted February 2, 2009 (edited) bump Edited February 9, 2009 by pantasd prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted February 5, 2009 Author Report Share Posted February 5, 2009 (edited) bump Edited February 9, 2009 by pantasd prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanja666 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 (edited) Dobra preporuka i od mene ,covek zna posao, svaki dogovor koji sam imao sa ovim covekom je bio tacno onako kakav je rekao da ce biti =100% posten,siguran i brz. Edited February 9, 2009 by sanja999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Opet free bump, po drugi put savrsen posao odradjen, /thumbs up. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted February 16, 2009 Author Report Share Posted February 16, 2009 bump ima manje golda trenutno ali su acc i dalje na prodaju prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redßull Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Da imao sam priliku da radim sa pantom, extra je Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Bump za Pantu. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted March 1, 2009 Author Report Share Posted March 1, 2009 (edited) bump ima dosta novih likova na prodaju pogledajte gore :D ima isto i golda na nekoliko servera pm za info takodje ima i game cardova po ceni od 2300din Edited March 1, 2009 by pantasd prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted March 9, 2009 Author Report Share Posted March 9, 2009 bump prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ledenski Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Sve pohvale za pantasd !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 ajde i ja da pohvalim pantu, skroz korektan lik, lvlovao mi warra i zadovoljan sam kako je sve proslo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted March 17, 2009 Author Report Share Posted March 17, 2009 (edited) thx ppl za bumpove :D ostalo jos 2 acc ajde ljudi jos to da se proda :D i kupujem bas jeftine deathknightove :D i ima golda :D Edited March 17, 2009 by pantasd prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 bump prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted April 4, 2009 Author Report Share Posted April 4, 2009 ostalo jos 2 acc :D bice jos uskoro prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
neca.nis Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Free bump za Pantu, uvek fer i korektan. Samo nastavi druze ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andwhat Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 sve proslo kako treba, preporuka \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmy Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Free bump, sve odradjeno po propisima, brzo i sigurno, cak i vishe od toga.Svaka pohvala za Pantu odlicna usluga... preporuka za sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 (edited) nema vise golda na prodaju :( bliz je jak udarac zadao firmama sto prave botove i sada nema vise botova koje mogu da koristim tako da dok se ne srede stvari nema golda :( Edited April 16, 2009 by pantasd prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Kad sredis situaciju i opet krenes sa prodajom, napravi novi oglas na vec ovlascenoj temi za prodaju ovakvih stvari, ona je u vaznim temama, a do tad ce ova tema biti zatvorena. Kad to uradis, brise se ova tema. Naravno, u samom oglasu mozes navesti zadovoljne kupce. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts