Paradoks Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 jadnice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 (edited) ljudi, imam sjajnu ideju, napravite novi topic pod nazivom "prepucavanje paradoksa i haasana" i tamo se svadjajte a ne u topicu za turnir... Ako vam treba pomoc, ja cu zapoceti topic a vi nastavite da se prepucavate tamo :D Edited January 16, 2009 by 25cm-Matori Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 para ako ja pocnem da pricam saznace ljudi ko si ti u stvari ustvari vec znaju,samo ti ne znas vec izgleda prosli topic izbila opsta svadja zbog tebe,gde su prognoze bile sve tacne slepcu jedan ortodoxni i druga stvar ja na turu nisam ni doso u farmericama nego u trenerkama Oo mada ako mi pozajmis ona 5 soma sto si dipio vamo mozda i kupim neke nove farmerice,dobra ti ideja aj sad da te ne cujem a ne daj boze tek vidim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golca Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 IT HAS BEGAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riO) Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Ae smorili ste.. :) I koliko na kraju ima prijavljenih ekipa za turnir? i konacan broj?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreedySerbian Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 (edited) PAVA LOPOVEEEEEEEEEE, JE**MO TI SVEEEEEEEEE, SVE TVOJE DVUGOVE IZ LOZE SVECANE, P**KE LOPOVSKEEEEEEE... legenda: V = R (rio tard, feeder potm) btw tomo gde si sada? Edited January 16, 2009 by GreedySerbian Quote [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted January 16, 2009 Author Report Share Posted January 16, 2009 (edited) Lw otkazao, ali prijavili se bokachino & drugari xD grupe su izvuchene pred predstavnicima iz tima 25cm i maym josh jednom da pocetim, turnir pochinje u 10:00 kashnjene ce se tolerisati u granicama normale i josh jedna mala izmena... prvo mesto nece biti 60% nego 55% da bi radnici dobili 5% Znachi nagrade su sledece 1. 55% od uplata 2. 30% od uplata 3. 10% od uplata 1. worldnet kur 2. maym bokachino & drugari 3. 4gl/srs mix Vrbasani 4. 25iq thc 3 partije se igra (2-0 ili 2-1) jednom first pick ima jedna ekipa, drugi put druga, ako bude trece partije tu ide random u sluchaju da recimo neka ekipa pobedi sve sa 2-0 to je to 6 partija, s' tim da ce igrati 20 ljudi u isto vreme, tj 4 ekipe, znachi tur predpostavjlam da ce trajati ~10ak sati, 2+- shto je po meni ok, nadam se da niko vishe nece ispaliti i da ce biti sve ok.... zz Edited January 16, 2009 by koshuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital_Jesus Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Jel moze da dodje da se gleda(obsuje :D )? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted January 16, 2009 Author Report Share Posted January 16, 2009 naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 RIO) PRODAO DUPE ZA PODLOGU I TASTATURU ! ! ! ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Jel moram da idem po srbiji da svakog resavam pojedinacno para gigo i tomo ili cete se svi skupiti na jednom mestu sa namestenim obrazima , nemam euro26 ne isplati mi se tour de srbija.cekam vas kod vuka ae go to svi gameri znaju da nadju kad dodju u bg.spremite baby puder. Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 nema me 15 dana,dodjem i cujem kako je damke posto rumun strasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 ks.dakilence.ro Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golca Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Ae GL HF svim ucesnicima na turu pa javite kako ste prosli.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 znaci nislije ponasate se ko NAJVECI retardi, stramota. !support para Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted January 17, 2009 Author Report Share Posted January 17, 2009 usled sugestija za vreme turnira, prva i treca grupa se spajaju u 1. i druga i cetvrta se spajaju u 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Daj jos koji live update :P Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted January 17, 2009 Author Report Share Posted January 17, 2009 kur i thc ispalili gg po grupama trenutno, 4gl vs inf 2-0, 25iq vs MaYM 1-0 trenutno igra se druga mi cekamo ili glory ili inf pa da igramo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Pushi ga mare hf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreedySerbian Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 @ mare, Od svih nas debila sa ove internet dota scene JA I TOMA DEFINITIVNO NE MOZEMO BITI NAJVECI Ali ako si rasplozen za diskusiju mozes lepo da objanis zasto smo to ja i toma debili ili sta vec. Svaki put kada sam nesto rekao,pricao sam to na osnovu nekih cinjenica. Nikog nisam prozivao onako "for fun". znas da nemam nista ni protiv koga (posebno protiv vas iz 4gl) samo mrzim kada me nekao pravi na budalu. Isto vazi i za tomu A sada mi reci cime sam ja zasluzio od tebe takav disrespect i takva sranja na nas racun? Ako budes naso nesto normalno da mi kazes, to obrazlozi i plz bez nekih arogantnih odgovora tipa "daj ff, spamujete forum bezveze" itd pozdrav PS: kakve su vesti sa turnira greetz Quote [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted January 17, 2009 Author Report Share Posted January 17, 2009 wn inf 2-0 25iq MaYM 2 -0 trenutno se igra Bokachino & drugari vs MaYM wn vs inf 1 http://rapidshare.com/files/184917626/wn_vs_inf_1.w3g.html wn vs inf 2 http://rapidshare.com/files/184918427/wn_vs_inf_2.w3g.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Dajte neki izvestaj sta su rezultati ili jos bolje grupe kako izgledaju.....hf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 @ mare, Od svih nas debila sa ove internet dota scene JA I TOMA DEFINITIVNO NE MOZEMO BITI NAJVECI greetz ne naravno, ali samo ti mozes ! [:D] p.s. ne diraj mi tomu bice belaj ode kur u kurac od kad smo damke i ja izasli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted January 17, 2009 Author Report Share Posted January 17, 2009 usled sugestija za vreme turnira, prva i treca grupa se spajaju u 1. i druga i cetvrta se spajaju u 2. Dajte neki izvestaj sta su rezultati ili jos bolje grupe kako izgledaju.....hf evo samo za tebe da ti bude lakse da procitas :) inf ispao, mi sa 4gl bacali novcic za prvo mesto u grupi da ne smaramo, 25cm prvi kod njih u grupi, MaYM drugi, sada krecemo 4gl vs 25cm i wn vs MaYM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 go 4gl go ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts