Shokica Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Sta bi sa ovim? Obecavali brda i doline a dobismo *(censured)*. Igi je izasao u susret sa serverima, ekipe su se prijavljivale ali su se jace ekipe smorile zato sto nema nagrada itd.... Jebale ih iste! Dusko iz Uzica se lik cimao kao lud, SAM, niko da pomogne (ukljucujuci i mene =) )....... Ajde malo da se pokrenemo, treba vezbe bre :D, necu da neki idioti uzmu kode5 :D. Dajte da se napravi neki sistem... Nebitne su nagrade, bitno je da se IGRA JEBENO :D. Veceras npr mi i nation hteli da igramo, AL NEMA SERVEEEEEEEEEEEER :D.... A kad iskopam neki server nema protivnikaaaaaa. Aj barem ovo da valja, da se igra 2 puta nedeljno AL DA SE IGRA.... Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 nek bude i 1 nedeljno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 meni se uopshte ne dopada koncept "open" kupova, zato shto se retko nadje neka prava ekipa, uglavnom su to miksevi i slabije ekipe. mi njih nismo igrali jer nam je bilo bezveze da zbog jednog jakog mecha moramo odigrati tri mape npr, za to izgubiti 3 sata a za to vreme mozhemo obrnuti 5 mapa sa stranim ekipama. onaj prvi invite mi je bio super, bash su ljudi bili zheljni igre i to se videlo. grupni sistem je takodje super zato shto imash zagarantovana 3 mecha a ekipe koje igraju iz igraona mogu da zakazhu termine i slichno. mislim da lako mogu da se ponovo organizuju kupovi te vrste tipa nedeljom popodne, uostalom mozhemo i sami da se organizujemo ako su ovi izgubili zhelju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 mnogo bre dugo :) celu noc moze da traje a posebno e bedak ako igras iz lana, kes uvek problem :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 mozda je i problem u steam-u,nemaju uvek svi 5-torica steam iz ekipe,a kao sto si i sam reko 4gl i ove jace ekipe trenutno nece da se cimaju za dz,a ja kad god sam i pitao za 5 vs 5 svi su trazili steam kao da ima neke razlike steam vs non steam,(verovatno svi misle u kontekstu nema cita bla bla...) a i sam taj kanal je ono bzvz.gomila likova "bleje" afk :) Eo ja imam ekipu skoro svako vece,novo formirana i vezbamo skoro svako vece a uskoro ce i svi imati steam (bem ti kode5) tako da ono ako ima zainteresovanih neka me pm-aju p.s. nismo botardi (tolki) j/k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 j-e-b-i-g-a upravu ste serveri koji su bili za top.rs cup koriste se za exdg ligu tako da ono .... sad ce bici 4game.rs liga pa sacekajte malo :/ Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1Los Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 cw zavisniche Quote www.senseyeesports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 shokice... znas kako ide, obecaju ti brdo, a ti im se sagnes zbog doline ~ jbg serveri su na koriscenju za exdgdsdfsd ligu. bice nesto posle ng, do kode5 ce se odigrati barem 5turnira sa 8 i 16 ekipa... ali full kao prvi sto smo napravili ~~ Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Da, bilo je lepo dok je trajalo.. jebeno 'ajde da igramo Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 tesko je pred praznike bilo sta organizovati... frka panika... do kode5, kao sto sam rekao, bice par turnira ali full turnira... a sto se nagrada tice... kuu ~~~ Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted December 27, 2008 Author Report Share Posted December 27, 2008 evo gore su napisali ljudi sta im se svidjalo a sta nije :D Vi sad napravite neku kombinaciju. I problem su bile sudije isto.. A ne vidim razlog za to. Ako nema sudija, date rcon nekome iz jedne ekipe i neka on sudi. Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 (edited) Meni se npr nije svidelo kako shokica pushi, uvek mu osetim zube :S Edited December 27, 2008 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted December 27, 2008 Author Report Share Posted December 27, 2008 to te ne sprecava da trazis opet i opet :D Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Meni se npr nije svidelo kako shokica pushi, uvek mu osetim zube :S meni se svidja kako sokica to radi i ako gresi radi to sa razumevanjem :) kod tebe mi se ne svidja to sto imas onu nosurdu i kad god mi pridjes ubodes me u moj debeli stomak :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 meni se svidja kako sokica to radi i ako gresi radi to sa razumevanjem :) kod tebe mi se ne svidja to sto imas onu nosurdu i kad god mi pridjes ubodes me u moj debeli stomak :) to je zato sto ti je mali nispe :D Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 ja mogu da se kladim da kobrica ima ostriju sablju :D Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 haahhahahhahhahahhha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 meni se svidja kako sokica to radi i ako gresi radi to sa razumevanjem :) kod tebe mi se ne svidja to sto imas onu nosurdu i kad god mi pridjes ubodes me u moj debeli stomak :) Zapitaj se zashto vishe nemash priliku kod mene :D Isekao si me celog zadnji put,al iz tvoje signe sam shvatio da mi je mnogo mali i da te vishe ne zanimam,ipak ti volish da se batinash crevima xD @shoki: znaj da cemo se opet sresti! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 opasne pretnje lizanja kobasa ~ Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts