Jump to content

top.rs kupovi?

Shokica

Recommended Posts

Sta bi sa ovim? Obecavali brda i doline a dobismo *(censured)*. Igi je izasao u susret sa serverima, ekipe su se prijavljivale ali su se jace ekipe smorile zato sto nema nagrada itd.... Jebale ih iste! Dusko iz Uzica se lik cimao kao lud, SAM, niko da pomogne (ukljucujuci i mene =) )....... Ajde malo da se pokrenemo, treba vezbe bre :D, necu da neki idioti uzmu kode5 :D.

Dajte da se napravi neki sistem... Nebitne su nagrade, bitno je da se IGRA JEBENO :D.

Veceras npr mi i nation hteli da igramo, AL NEMA SERVEEEEEEEEEEEER :D.... A kad iskopam neki server nema protivnikaaaaaa. Aj barem ovo da valja, da se igra 2 puta nedeljno AL DA SE IGRA....

Some of us see only Black and Blue! Pazza inter

[00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me

meni se uopshte ne dopada koncept "open" kupova, zato shto se retko nadje neka prava ekipa, uglavnom su to miksevi i slabije ekipe. mi njih nismo igrali jer nam je bilo bezveze da zbog jednog jakog mecha moramo odigrati tri mape npr, za to izgubiti 3 sata a za to vreme mozhemo obrnuti 5 mapa sa stranim ekipama. onaj prvi invite mi je bio super, bash su ljudi bili zheljni igre i to se videlo. grupni sistem je takodje super zato shto imash zagarantovana 3 mecha a ekipe koje igraju iz igraona mogu da zakazhu termine i slichno. mislim da lako mogu da se ponovo organizuju kupovi te vrste tipa nedeljom popodne, uostalom mozhemo i sami da se organizujemo ako su ovi izgubili zhelju.

mozda je i problem u steam-u,nemaju uvek svi 5-torica steam iz ekipe,a kao sto si i sam reko 4gl i ove jace ekipe trenutno nece da se cimaju za dz,a ja kad god sam i pitao za 5 vs 5 svi su trazili steam kao da ima neke razlike steam vs non steam,(verovatno svi misle u kontekstu nema cita bla bla...) a i sam taj kanal je ono bzvz.gomila likova "bleje" afk :)

Eo ja imam ekipu skoro svako vece,novo formirana i vezbamo skoro svako vece a uskoro ce i svi imati steam (bem ti kode5) tako da ono ako ima zainteresovanih neka me pm-aju

p.s. nismo botardi (tolki) [:D] j/k

evo gore su napisali ljudi sta im se svidjalo a sta nije :D

Vi sad napravite neku kombinaciju.

I problem su bile sudije isto..

A ne vidim razlog za to.

Ako nema sudija, date rcon nekome iz jedne ekipe i neka on sudi.

Some of us see only Black and Blue! Pazza inter

[00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me

Meni se npr nije svidelo kako shokica pushi, uvek mu osetim zube :S

meni se svidja kako sokica to radi i ako gresi radi to sa razumevanjem :) kod tebe mi se ne svidja to sto imas onu nosurdu i kad god mi pridjes ubodes me u moj debeli stomak :)

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?

meni se svidja kako sokica to radi i ako gresi radi to sa razumevanjem :) kod tebe mi se ne svidja to sto imas onu nosurdu i kad god mi pridjes ubodes me u moj debeli stomak :)

Zapitaj se zashto vishe nemash priliku kod mene :D Isekao si me celog zadnji put,al iz tvoje signe sam shvatio da mi je mnogo mali i da te vishe ne zanimam,ipak ti volish da se batinash crevima [roflmao]

xD

@shoki: znaj da cemo se opet sresti!

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM