Jump to content

Desert Rats Winter MINI Tournament

darkfiki

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

AJ sad jedno pitanje za sve koji ucestvuju na ovom turnircicu... Posto mali fica nije napravio nikakav dogovor sa kgb-om, ispada da bi od 8000 koje ce ekipe da daju, igranje mora da se plati po 80 dinara X 3 sata za 20 racunara ispada 5800, sto znaci da za nagradni fond ostaje 2200 dinara... A u ovo vreme nisu uracunata polufinala i finale, tako da ja imam jedan predlog i pitanje, da li ekipe koje su se prijavile mogu da izdvoje malo vecu sumu novca, da kazem duplo, ili malo vise recimo 2500, 3000 hiljade, i da ovo vec i ima nekog smisla... ili da platimo sami sebi igranje, jel se verovatno nikom ne isplati da se jebava u KGB-u 5-6 sati za 1200 dinara... i to ne verujem da ce sve da ide prvom mestu... Sve u svemu sranje, al vi ako ste zainteresovani i ako imate kesa da uletite malo vise, ja bi vam predlozio da tako i bude pa da bude iole zanimljivo. I imam josh jedan predlog, sobzirom da su ovo bas klinci sto organizuju, da se od ovog turnira napravi neka tradicija, da recimo ekipa koja sad osvoji, preuzima organizovanje istog turnira sledeceg meseca, sto ce naravno mnogo bolje biti organizovano... To moze i sa kgb-om da se vidi, pa da se napravi i neki popust, fica je verovatno imao dobru ideju al je nije najbolje isplanirao... Razmislite o ovome, papisite o ovom predlogu ovde u topicu?

zanetba6.jpg

w300.png

Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim!

ako je 1200 ukupno to mu dodje isto kao nista :)

da se razumemo, nemam nista protiv malih turnira i ok mi izgleda za ovakav turnir i da nema nagrade, ali ako pravite razliku izmedju nista i 1200 din podeljenih na 5 osoba ... :)

Edited by GM.Bjeli

ako je 1200 ukupno to mu dodje isto kao nista :)

da se razumemo, nemam nista protiv malih turnira i ok mi izgleda za ovakav turnir i da nema nagrade, ali ako pravite razliku izmedju nista i 1200 din podeljenih na 5 osoba ... :)

jbg ukupno 1200x5=6000 din, a meni treba 6800 da pokrijem samo sate.... tako da jbg...bolje ista nego nista...

barem dobiju povracaj para i 200 dinara da kupe sebi 2 koka kola od 2l i josh dobiju sledeci mesec oni da org. turnir :D

Edited by Fica_94

znamo te fico, stari si prevarant ti. uzeces nam novce sve i nestati

.............kako da ti uzmem pare i nestanem kewe ti kad mi dajes na ruke i tamo si....plus i ja igram sa svojim klanom tako da...