bubac Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 (edited) Prodajem human male palu na "Dragonmaw-pvp" serveru Trenutno je Holy spec ima 5-6 epika iz heroica, oko 40 badge... (1650spell power, 303 haste rating, 26 holy crit, 355 mp5, 17,5k mane...) Takodje poseduje i solidnu heroic Retri opremu i ponesto za tanking. Poseduje vishe hodajucih mounta i nether drake 280% epix fly, punoglavca... Profesije su mining/jewelcrafting 450/450 (sa dosta rare recepata). 150 days played time. Na pali je jako mnogo ulozeno vremena na questove i reputacije. ima 19 exalted reputacija i 4-5 na revered Titule ima osim par starih "Argent Champion" i uskoro dobija tituluu "Ambasador" fali mu samo par hiljada reputacije. u Achievement ima odradjeno preko 2,200 questova a na 3,000 se dobija titula "Seeker" a nije daleko ni od titule "Loremaster"... Nije vishe gold u opticaju (dobijete 1k-2k golda) +kamenje u vrednosti par hiljada Cena za acc je Fixna i iznosi skromnih 100e acc je uplacen jos 1 mesec Uz acc posedujem: SQ, mail adresu i kljuceve od Wotlk. Ako bi neko zeleo da kupi palu mora doci do mene u Sremsku Mitrovicu ...ili vi meni prvo pare na postu a ja vama user , pass i konfirmaciju vishe informacija na PM ili 063/868-9411 Edited December 15, 2008 by bubac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts