Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Snimljena je fotka tamo kod bloka 45 pa kad se nastavi pravo putem :)

viki-miljkovic-cita-knjige.jpg

Treba takva da bude? :)

jbj a onu tvoju pevaljku bih isto jbj ali samo zato shto sam zagoreo vishe nego krmenadle koje je tjale vecheras pek'o, u tome je razlika. [:D]

dobro, daleko od toga da je neka riba, ali deluje i kao riba sa kojom ti nikad nije dosadno, cak i kada se svadjate

Joj bre, tako gledash na ribe kada napunish 30 i hotjesh da se zenish a onda u 50. zaboravish na sve to i krenesh da jurish klinkice. [:D]

ciro prestani da posle svakog posta stavljash smajli, ili reci neshto ili cuti. [:D] ( vidish, sad ne znash jesam li bio ozbiljan )

A jebiga navika, ja ni ne koristim smajlije kao emotion expression vetj ono bukvalno jer sam navikao da na kraju rechenice stavim neki smajli. [:D]

^U LEDJA NOZ

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

P.S.

Izabrao bih kastraciju pre nego da budem sa onakvom "ribom"... ali jbj, to stoji! [:D]

Znas onu staru "Birala Birka, coravoga Mirka" ? Samo ti biraj, ostace tebi daki_ na kraju posle 2012 kad G!!! i Zola budu vladali pustarama. [:D]

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Znas onu staru "Birala Birka, coravoga Mirka" ? Samo ti biraj, ostace tebi daki_ na kraju posle 2012 kad G!!! i Zola budu vladali pustarama. [:D]

Ja se iskreno nadam tom "prorochanstvu" i 2012. godini i nemam zelju da prezivim, hotju da umrem zajedno sa 99% ovozemaljske populacije! \o/

Ako iz nekog neverovatnog razloga prezivim... daki_ pripremi se da mi budesh mutant kurva! [:D]

Eo neke sa jucerasnje rostiljijade:

Ja i Prota se volimo :D CAMO PEJB!

img2001.jpg

mmm jagnje bilo mnogo ukusno :D

img2020h.jpg

Sta mi je s facom, boga pitaj :S

img2011enl.jpg

[Prota]'bem ti vatru da ti 'bem!!!11one[/Prota]

img2016e.jpg

RUR ekipa: kreator, Lesko, Prota i Unka pre nego sto se olesio :D

img2039.jpg

DI SU NASI NOVCI ekipa + ja!

img2002i.jpg

wait wat?!

img1999d.jpg

Ista RUR ekipa + eLLa

30kghw2.jpg

Mlade nade KGBa :D

2w3dn3m.jpg

LOOK MOM NO HANDS!

eLLa + me!

msgltv.jpg

Evo za Unku jedna :D

57823911.jpg

Jos RURovaca, odakle izlaze...

eyel, lesko and confy

40897162.jpg

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...