urosh94 Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Tradeujem 75 troll hunter i 70 tauren druid na Spinebreakeru.Na hunteru ima epic fly,herbalisam 450 i alchemy 420.Ima oko 500g... Imam sve informacije.... Trade moze za paladina,prista,lock... 70+lvl i mora da bude ALLIANcA!!! kontakt PM ili postujte ovde btw ovo je oglas za ortaka :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky and Smart Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Tradeujem 75 troll hunter i 70 tauren druid na Spinebreakeru.Na hunteru ima epic fly,herbalisam 450 i alchemy 420.Ima oko 500g... Imam sve informacije.... Trade moze za paladina,prista,lock... 70+lvl i mora da bude ALLIANcA!!! kontakt PM ili postujte ovde btw ovo je oglas za ortaka :D e ja zelim da se menjam imam 73 rouga i 66 dk(za sada) roug ima 1400 golda a dk oko 300 dk jetroll a roug belf rouge ima obicnog flying mounta epic ground mounta i obicnog ground mounta takodje oko 10 onih obicnih petova dk ima samo epic grond maunta ako si zainteresovan za opremu i ostali info o njima postuj ili na macakluka@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts