Buuren Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Uglavnom surfao sam netom i pronasao nice website koji ujedinjuje balkanske i svjetske wow igrace . Site mi pari kao neki mix facebooka i youtubea posto imate mogucnost kreiranja guild grupa a ujedno dodavanja ljudi na friendsliste , video i photo galerija i unlimited hostanja . Link na website je tu - www.gamersbook.com pa odite i procjenite jer kako sam vidio ima vec podosta igraca raznih igara iz Srbije , Hrvatske a i ostalih igara . Ujedno naisao sam na grupe unutar sitea tipa balnazzar-eu , naxxpugs-balnazzar itd gdje se ljudi sa toga servera valjda nalaze i dogovaraju raidove itd . Bilo bi cool kad bi se sto vise ljudi registriralo i kreiralo svoje guild grupe i grupe vezane za razne dijelove kontenta jer bi na taj nacin uvijek imali pugove za raidove itd. Uglavnom odite , vidite , registrirajte se i pozovite guild ekipu i prijatelje i kreirajte grupe vezane za svoj server jer evo mi po uzoru na balnazzar veceras cemo vjerojatno napravit kazzak grupu . Kako sam uspio zakljucit site je vezan za sve igre i poanta mu je da se popularizira kao facebook i da postane mjesto za gamere iz cijeloga svijeta , pa odite i vidite i ko voli nek izvoli . Link >>>> www.gamersbook.com , vec sam vidio da je Nebra i par ljudi iz srbije tamo pa se vidimo valjda Quote - Facebook for gamers (World Gamers United) Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0X1c Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 (edited) Stvarno dobar site... Nema sta dobro su ga odradili, sami cirkus... A ne ko neki dje cojek nidje cojeka:) Vamo sami ljudi... Djumle nekog naroda:) www.gamersbook.com Addujte me ja sam fawo! Da ja ne trazim ljude nashe tudje i tak to... i to... Edited December 3, 2008 by xAz Quote Klubbing,Klubbing zezanje do bola u clubu ces me naci samo ispod stola "Cool quote" - Cool guy. -cs aka t0X1c -wc3 aka Boske -wow aka fAwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buuren Posted December 3, 2008 Author Report Share Posted December 3, 2008 addujte me na gamersbook.com acc doomer -- -- join group Kad ce Rucak Necu Jogurt Balkan Only :D Quote - Facebook for gamers (World Gamers United) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 Je l' ovo hrvatski sajt? Quote Ā Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 ma ovaj nebra i myspace pravi samo da prca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 al mi ne ide, a kaze baba bash si ti sine lep deran :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Zop za wow plejereĀ Quote Ā Ā Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 sajt je truo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts