SavKe Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 (edited) Model A Model B Model C Model D Model F Model K Model L Model R Ako neko naleti na josh neki neka doda Edited November 22, 2008 by CABKE Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 ^ Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 (edited) Edited November 22, 2008 by darko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 ali stvarno Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 22, 2008 Author Report Share Posted November 22, 2008 Doco,prosto se ne zna da li ti je jacha strana duhovitost ili originalnost, mrtva je trka. Bordo Lacoste :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Ti opet predstavljas ekstrem na drugoj strani,nisi duhovit,niti originalan. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 22, 2008 Author Report Share Posted November 22, 2008 (edited) Pa to ti kazem, sluzish mi kao ideal i paradigma da jednog dana budem uspeshan shaljivdzija,ali znam da je to samo nedostizni san :( Edited November 22, 2008 by CABKE Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 (edited) Savke,je l' znas sta znaci paradigma ili si to cuo jednom prilikom dok si blejao na fantasticnom stadionu fk Jagodine,pa kao aj da koristis da ispadnes pametniji? Edited November 22, 2008 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 22, 2008 Author Report Share Posted November 22, 2008 Teach me master! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 np. paj sad: http://sites.etleboro.com/thumbnails/news/...Boris_Tadic.jpg http://sites.etleboro.com/thumbnails/news/...ref.400x522.jpg http://www.emportal.co.yu/data/Image/Ekono...is-Tadic--1.jpg ZOMG,KOLEKCIONAR KOSHULJA,KRAVATA I SAKOA Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 22, 2008 Author Report Share Posted November 22, 2008 Game over for me :( Ja nashao da se nadmecem za Docom :( Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 ali stvarno Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 nemoj da vredjas stadio fk jagodina ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 max pol nije fol ;) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 brateeeeee kapa trenerke lol jos se smejem topicu za trenshe is 90tih... Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 LOL smeshno je shto ima isti model majce u vishe boja? Pretpostavljam da to znaci da je pola ljudi na ovoj planeti smeshno? Boli ga kurcina, verovatno udje u prodavnicu, nadje majcu koja mu se svidja i kaze dajte mi 10 ovih u svom bojama koje imate. Ne znam shta je tu smeshno. +1 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 (edited) brateeeeee kapa trenerke lol jos se smejem topicu za trenshe is 90tih... ali obavezno da okaci sliku kad kupi Edited November 23, 2008 by pil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 ali stvarno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisha.nbg Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 haha bravo za onog koji je provalio ovo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 23, 2008 Author Report Share Posted November 23, 2008 nevezano za topik, ne znam koji retard moras biti da uzmes 10 istih majci ili bilo cega drugog? kapiram ako ti se svidja neki model bas, pa uzmes u dve boje posto pretpostavljam da mrka uzima original lacost, takva maja je 4-5 soma ovde, a za te pare mozes da uzmes kosulju da se smrznes, meni je zanimljivije u celoj prici sto on glumi kao tu nekog narockog lika i udarnika [claps] Hvala kurcu da neko zapravo razmishlja,a ne reaguje na prvi spam post sa hejter wannabe stavom Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 sto ne menja cinjenicu da je glupo otvoriti topik kako bi pokazao kako mrkonjic ima lacoste majice razlicitih boja Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 [claps] Hvala kurcu da neko zapravo razmishlja,a ne reaguje na prvi spam post sa hejter wannabe stavom Upravo si ti hejter wannabe u ovom slucaju. Hejtujesh lika jer ima vishe od 2 iste majice. Sad razmisli o njegovim majcama i kada ih nosi i rasvetlice ti se misterija. Moracu da se izvinem tvom mozgu kad ga budesh pronashao. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 24, 2008 Author Report Share Posted November 24, 2008 (edited) Ja ga ne hejtujem,vec mi je jednostavno smeshno to shto ima xx istih original majca razlichitih boja,shto je po meni apsurdno i, shto reche Starbak, retardirano,bez da ulazimo u subjektivnost "smeshnosti" jer kao shto pokazuje topic ima i onih koji se tome takodje chude/smeju,pa makar bili u manjini. Hejt bi bio da sam postovao istu stvar sa naslovom tipa "Kakav maloumnik Mrkonjic,vrhunac shabanosti" i textom "Jebote vidi ga ovaj Mrkonjic retard, idiot bez dva grama mozga, seljachina prosta shto deset godina nije mogla da zavrshi fax,shto jednu rechenicu ne ume da sastavi,shto moja baba zna vishe o njegovoj struci.E taj moron kao klasichni seljober, novokompovani "expert" shto ima manje ukusa nego prodavac zetona na vasharu, nosi JEDNU TE ISTU(ej ISTU debil bre!!) majcu u vishe boja...Kakav bre degenerik morash da budesh,jebem mu mater bre prostachku seljachku,on ce da mi bude ministar pichka mu materina paorska" Pokushaj da provalish razliku, tu je kljuch ;) Edited November 24, 2008 by CABKE Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 ali stvarno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts