The Annihilator Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Prodajem acc sa lvl 40 NE Druidom (ally) na realmu "Vashj". Prvi sam vlasnik acc-a i imam sve podatke ukljucujuci CD keyeve od wowa i expanzije kao i fotokopiju licne karte, secret question i sve ostalo. Kontaktirajte me na PM, msn (shone1@hotmail.com) ili jos najbolje, na mobilni. 0637254028 P.S. Ovaj topic sam bio otvorio ali izgleda je obrisan pa sam otvorio novi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Annihilator Posted November 21, 2008 Author Report Share Posted November 21, 2008 (edited) BTW na MSN-u sam stalno apear offline, tako da pisite mi iako izgleda ko da nisam tu. I u pitanju je WOW + TBC. Dao bih ga za male pare. Edited November 21, 2008 by The Annihilator Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Annihilator Posted December 4, 2008 Author Report Share Posted December 4, 2008 Acc ponovo na prodaju sa bitnom razlikom - uplacen je juce ili dan ranije. Obratite se vlasniku na msn l_tadija@hotmail.com ili na mob 0644606116 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts