FiFa PLaYeR Posted November 13, 2008 Report Share Posted November 13, 2008 Turnir počinje u 12:00h, zamolio bih igrače da dođu ranije (30min), da vidite gde ćete igrati i da vidite pravila, i ako budete imali koja pitanja rado ću vam odgovoriti. * Ufur (učešće na turniru) još se ne zna. * Zamolio bih SVE igrače da ne KASNE ! ! ! * Svi timovi su dozvoljeni. * Nameštanje gamepad-a (Playstation gamepad je u pitanju), je po vašoj volji (mislim na pokrete, šut, pas, ubacivanje... itd), dok za kontrolu u samoj igri stavlja se na ASSISTED !!! * Četiri PS3 konzole će biti dostupne za igranje, a to su dve grupe u isto vreme (osam igrača) Pravila - - Legendary - 6 minuta poluvreme (20 min bi trebalo da traje cela utakmica sa vašim nameštanjem pre utakmice (pokreti, taktika...)) - Assisted mode - Fast - Injuries off /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ * Grupe - (4 igrača u grupi) 1 i 2 grupa - 12h do 13h 3 i 4 grupa - 13h do 14h 5 i 6 grupa - 14h do 15h 7 i 8 grupa - 15h do 16h * Igra se jedna utakmica - 90 min (nema produzetaka ili penala) Pobeda - 2b Neresena - 1b Izgubljena - 0b Pauza od 16:00h do 16:30h * Kup sistem - dva takmičara idu iz grupe -> 1/8 finale - jedna utakmice <- - Ukupno 16 igracha Prvih osam igrača od 16:30h do 17:00h Drugih osam igrača od 17h do 17:30h Pauza od 17:30h do 18:00h * Kup sistem - 1/4 finale - Osam igrača - jedna utakmica Od 18:00h do 18:30h Pauza od 18:30h do 18:45h * Kup sistem - 1/2 - cetiri igrača - dve utakmice (Home/away)se igra Od 18:45h do 19:20h Pauza od 19:20h - 19:30h FINALE- BO3 Od 19:30h do 20:30h /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ G R U P E * Mala izmena, po meni zanimljiva :) Prvoplasirani igrachi iz grupa, 'biraju' svoje protivnike u 1/8 Finala. Videcete sutra kako.... :) gl hf 1/8 FINALE 1/4 FINALE 1/2 FINALE FINALE /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Pobednik Drugo mesto Treće mesto Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 14, 2008 Author Report Share Posted November 14, 2008 Kocka je bačena... Vidimo se sutra :D Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
reba Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Alea iacta est Quote Final - 25 May 2005 20:45 (local time) - Atatürk Olimpiyat Stadium - Istanbul MILAN 3-3 LIVERPOOL (Maldini 1', Crespo 39', 44') (Gerrard 54', Šmicer 56', Xabi Alonso 60') Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostRider Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 (edited) Naprimer posto sam ja u cetvrtoj grupi,e moram ja da dodjem u 11.30 i ako moja grupa pocinje mnogo kasnije.HVALAAA Edited November 14, 2008 by GhostRider Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevic989 Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Naprimer posto sam ja u cetvrtoj grupi,e moram ja da dodjem u 11.30 i ako moja grupa pocinje mnogo kasnije.HVALAAA da moja je sedma grupa i kad ja mogu da dodjem ili moramo svi da dodjemo u 12h??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 14, 2008 Author Report Share Posted November 14, 2008 @GhostRider 3 i 4 grupa startuje u 13h, mozes doci oko 12:45h, da ti dam majicu, platis ucesce i da vidis kako se odvija turnir, i onda sedas i gemblas :) @Jevic 7 i 8 grupa startuje u 15h, mozes doci oko 14:45h, da ti dam majicu, platis ucesce i da vidis kako se odvija turnir, i onda sedas i gemblas :) Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevic989 Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 @GhostRider 3 i 4 grupa startuje u 13h, mozes doci oko 12:45h, da ti dam majicu, platis ucesce i da vidis kako se odvija turnir, i onda sedas i gemblas :) @Jevic 7 i 8 grupa startuje u 15h, mozes doci oko 14:45h, da ti dam majicu, platis ucesce i da vidis kako se odvija turnir, i onda sedas i gemblas :) ok dogovoreno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitke92 Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Kolko kosta ucesce??? Quote FIFA SERBIA ONLINE Posetite nasu stranicu,uzivajte na nasem forumu i sjajnim Patchevima za FIFU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 14, 2008 Author Report Share Posted November 14, 2008 Kolko kosta ucesce??? 300 dinara Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitke92 Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 300 dinara Hvala care...vidimo se sutra...ujedno i zelim srecu svima sutra... Pozdrav! Quote FIFA SERBIA ONLINE Posetite nasu stranicu,uzivajte na nasem forumu i sjajnim Patchevima za FIFU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 14, 2008 Author Report Share Posted November 14, 2008 Hvala care...vidimo se sutra...ujedno i zelim srecu svima sutra... Pozdrav! Hvala :) sad kunt Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kekic Posted November 14, 2008 Report Share Posted November 14, 2008 Hvala :) sad kunt cuo sam da se stoji :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 14, 2008 Author Report Share Posted November 14, 2008 cuo sam da se stoji :D Ti si deda? Pa ne mozes da stojis? ? P.S. www.google.com ukucaj FIWC tournament i vidi kako oni igraju - tacnije videces sutra... Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 dobre su grupe,samo se nesto izmenjalo prvi je bio u 3 grupi a kada se igralo u ivketovoj 7 sto..................., sledeci put rasmisli malo pa nemoj da menjas grupe ko kako hoce, nije u redu, sto se promenilo hahahaha pa dobro sledeci put popravni Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 17, 2008 Author Report Share Posted November 17, 2008 dobre su grupe,samo se nesto izmenjalo prvi je bio u 3 grupi a kada se igralo u ivketovoj 7 sto..................., sledeci put rasmisli malo pa nemoj da menjas grupe ko kako hoce, nije u redu, sto se promenilo hahahaha pa dobro sledeci put popravni ? Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts