Jump to content

Kupujem Logitech G1

func1030

Recommended Posts

evo i za tebe da ponovim: Razer exactmat, aluminijumska, zaista se ne gubi ni malo, kao sto joj samo ime kaze exact je :) Nije prevelika, aluminijumska, medjutim nesto je vise para, oko 3k din pa ti vidi :)

veliko [:p]

zamisli ovu.. pa podeli na pola bukvalno [:D]

ako imas neku ideju javi ... drzim podlogu uspravno tako da mi ovo svejedno ne bi odgovaralo

Imao sam Lachesis sa podlogom Razer Goliathus.. onom velikom varijantom.. 35 x 45 cm... Lachesis je super mish, funkcionalan je, ali nisam mogao da se naviknem na kvejk s njim nikako.... previse je uzan s donje strane u usnovi da bih ga lepo zahvatio... verovanto ne odgovara meni taj oblik samo.

Get smart or die dumb!

Imao sam Lachesis sa podlogom Razer Goliathus.. onom velikom varijantom.. 35 x 45 cm... Lachesis je super mish, funkcionalan je, ali nisam mogao da se naviknem na kvejk s njim nikako.... previse je uzan s donje strane u usnovi da bih ga lepo zahvatio... verovanto ne odgovara meni taj oblik samo.

to je to.. meni recimo vise smeta logitech gde moram da drzim saku pod 45 stepeni stalno. a da je uzan s donje strane sam i ja kukao kad sam prvi put uhvatio u ruku... posle par dana uopste ne primecujes

Jel ima da se kupi negde G1 nov upakovan sve lepo a da nije LOGO sa ITSveta posto oni nemaju...ne znam na osnovu cega i kako rade onaj update na tom situ uopste....

Bilo mi extremno hitno pa sam kupio 518 ali ne mogu treba mi G1 ili cu da poludim...G3 takodje ne dolazi u obzir.

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!

• Create New...