Jump to content

CS VIDEO

munze hoop

Recommended Posts

I ja sam video !

Nishta specijalno, mada nije ni loshe.

Intro predugachak, fragovi suvishe mrachni. Bukvalno, tamna je slika.

zakucao me intro najstrashnije...kad je krenuo frag deo ja iskljuchio pa ponovo...

mrachno, neki delovi su ti bez efekata, realno za pochetak nije loshe, sve ce to doci na svoje, samo vezbaj ;)

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png

• 1 month later...

pogledao sam, predugacko mi je, dugacak intro, fragovi neki su ok, neki su ono .... klasika.

mislim, kapiram da si hteo da predstavis sve likove, ali kad u frag moviju se nadje mesta za onaj awp peak mid na d2, onda to dovoljno govori o celoj filmu. :)) kad sam gledao ono, i ono kao awp sreda iz t spawna, ja reko gle sad neki double, triple kill... kad ono :(

evo film koji je moj saigrac uradio, evo cisto da ne bude da serem a da ne dajem neki savet :))

http://ca.youtube.com/watch?v=zR5Wc6wOZrE

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

pogledao sam, predugacko mi je, dugacak intro, fragovi neki su ok, neki su ono .... klasika.

mislim, kapiram da si hteo da predstavis sve likove, ali kad u frag moviju se nadje mesta za onaj awp peak mid na d2, onda to dovoljno govori o celoj filmu. :)) kad sam gledao ono, i ono kao awp sreda iz t spawna, ja reko gle sad neki double, triple kill... kad ono :(

evo film koji je moj saigrac uradio, evo cisto da ne bude da serem a da ne dajem neki savet :))

http://ca.youtube.com/watch?v=zR5Wc6wOZrE

Objasnio!

don't grow up it's a trap

ma super je erik, i kad je pravio ovo bash smo pricali, i on je hteo da napravi da bude jednostavnije.... osvojio je ja mislim 5to mesto. prvo mesto uzimalo $1000 dolara. bash je masa likova slala filmove, iz cele USA, bilo je shto od smesnijih filmova, do onih bash extra. tako da je i ovo 5to mesto sjajno.

a za ovaj film sto je decko napravio opet da kazem, mislim kapiram ja super je to kad imas film, lozenje i sve to, ali nemojmo do kurca po svaku cenu da pravimo filmove... a i ako ga napravis drzi ga za svoju upotrebu. mislim glupo je malo.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

-hltv board na intro

-voice_enable 1 ??

-rezolucija nije za movie

-ne znam sto si suzio ekran da se ne vidi cela slika

-jedini efekat je zoom

next time, sinhronizuj muziku sa fragovima bar na nekim mestima.

If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor

AKo ti je ovo prvi, film koji si pravio onda smataraj da si ga dobro odradio, i samo nastavi *thumbs up*

How to become a Genius:

"You must clarify your goals, gain knowledge through spaced repetition, preserve health, work steadily, minimize stress, refuse interruption, and never resist sleep when tired.

This should lead to radically improved intelligence and creativity.

The only cost: turning your back on every convention of social life."

-Piotr Wozniak