Jump to content

SoulControl

The X
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About SoulControl

  1. Undenis brate pomagaj!! Vidi brate vamo kad sam se logovao na http://www.abcwow.net/index.php Nece da me prihvate pa da li bi ti mogo da mi to sredish? To izgleda ovako:( ::::::::::::The selected user has been deactivated or has not been activated yet. Please contact the administrator for details. If the page does not automatically reload, please click here::::::::::: Ajde molim te ucini mi to!!
  2. lol, meni je omiljeni heroj Neurbian Weaver..... Prosto ga obozavam! A i Naga Siren mi se sad ukrvila, znam neke dobre fore s njom...... Pozdraf Rurovci!
  3. na wowstatus.net sam prvo pogledao ali serveri za patch 1.7ne rade zato sam se obratio vama, ma nema veze skidam patch1.8 u svakom slucaju hvala vam puno! Sve pohvale za Forum!
  4. Znam ja sve to tebra, nego mi je problem da skidam patch1.8 Al ako je to najj server sto da ne! Hvala ti puno !
  5. Pozdrav RuRovci.... Instairao sam ovu extra igricu medjutim nisam u mogucnosti da nabavim original pa se krpim sa ovim ne-originalnim izdanjem. Problem nastaje kada hocu da se spojim na neki server, tj. problem je da ne mogu da nadjem tzv. piratske servere za igranje. http://wddg-online.com je trenutno nedostupan i nemam pojma gdje da trazim. Imam Wow patch 1.7 ..... Ocekujem neku pomoc u vezi ovoga....
×
×
  • Create New...