Jump to content

INS>I<DER

The X
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About INS>I<DER

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. nemogu da izvalim koje je to pivo koje drzi, sigurno neko bez alkohola
  2. ...salu na stranu, otici ce sve do u tri lepe ako amerikanci nastave da prde u atmosferu, i da seku amazon.
  3. aha njega predvidjaju eminentni svetski shabani
  4. dve 'iljade dvaes' osma ... udarice nas kamen iz kosmosa...
  5. Capma, predlazem ti da podignes novi forum, nazovi ga po svom izboru. ajea
  6. Jednom na bulevaru startuje nas matori ganci, kao neka tuzna faca trazi nam kesh, ja mu u prolazu reknem - pa idi radi neshto - za sekund se pretvorio u tasmanijskog djavola. Moram da napomenem da ima 40 god i da je ziv i zdrav, a posao sigurno moze da nadje makar i najgori.
  7. Mislim da su krivi za vecinu stvari za koje ih terete, i drago mi je da su tamo. 'Vojvoda' tamo otisao da misleci da moze da se 'spvrda' sa njima, ali su mu brzo pokazali ko je mesar a ko govedo. Za njegovo nepostovanje suda tamo bash zabole sve qurac, a ovde ima likova koji su u fazonu: 'si vido kako im je jebo kevu?'. Mislim prvenstveno na ono psovanje. Svako od vas je bar jednom bio smoren sa tim clipom od nekoga. Sloba izvodi neku svoju vrstu drame, kojoj je ciljna grupa 'SPS for a lifetime' - pacenici koji mrze sve i svakog. Volim B92, ali me taj proces tv stvarno smori. Bice dobro kada se to zavrshi, mogu da ubace gomilu zanimljivijih stvari u taj termin. Ovako imate gomilu ljudi na tv-u zbog kojih posle par rechenica bacate tv kod komshije radikala u dvoriste, besplatno.
  8. aha, zvekno im je virus "obraz" u znak prkosa a virus je u obliku klasicne kashikare iz WW2
  9. uf josh ostale majmune da sateraju u kejdzeve, pa da ne slushamo vishe stalno ista govna
  10. Na srecu imamo puno likova koji "rade".
  11. Svaka chast zvezdi, zasluzena pobeda, ali titula ce biti nasha! Ziveo Partizan
  12. Dobro, chak i da je tako, ignise, kao shto kazes shta imamo mi konkretno od toga? Ja cu da ti odgovorim. Sjebanu kinesku ambasadu u Beogradu, puno kineza po pijacama, pijane Ruse koji pevaju na nashim trgovima, ruske brodove koji putuju sto godina od crnog do jadranskog mora i josh mnogo korisnih stvari. Secate se sigurno svi tih rusko, kineskih proseravanja, kao samo vi izdrzite a micemo vam pomoci, jer smo vashi prijatelji.
×
×
  • Create New...