Jump to content

Crazy GM Banchi

The X
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Crazy GM Banchi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ja sam na cudnoj lokaciji ! Na granici sam Zemuna i Novog Beograda
  2. Samo za Fox-a !!! E a mozda bi ti hteo da igas sa nama? Ako os ti ces biti 6 igrac!! Vrovao ili ne sada nas je 5 igraca 1 GM (ME). Taj novi je jedan momak koji obozava patuljke!,pa je on tuljpa BARBARIAN ! Svi osim njega i druidke su lv. 4 !roknuli su trola lv 13. Kakvi useri nikad pre nisam video da nekog ovako kenja sa kockicama!!! Mrzim ih jadan trol a tek sto mu je 3 glava izrasla Shmrk! . Mada jnije to vazno ako si zaintere. igramo sada u garazi mog ortaka. Ima gigantski sto , mada imamo malo problema sa vremenom.Ljudi da li je normlno da geogra. zada da se napise 100 reka,100 planina i 100 jezera samo da bih vas izveo na kartu i da vas pita gde se sta nalazi UZASSS [:(!] [:(!] MozdA je ovo bilo of TOPIC ali ebiga verovatno se nece ponoviti Pa Are You IN or no B!!!?
  3. FoxB nemoj kenjati !!! mozda sam bio los pre ,ali sad sam mnogo bolji
  4. Eee ! To za djevacke znam da je tesko naci !! To ima samo u mojoj skoli!! Ha Ha. Nego niko da odgovori na pitanje!! da li pustate muziku za vreme sesion? E da da li neko igra STARWARS frp ?? Cujem da se i to dosta igra po SERBIA!! :]
  5. PONAVLjAM !!! nisam ti to reko uopste pogresno si me razumeo !!!!
  6. Ja i FOXB pravimo klan u freelancer-u jel neko zainteresovan ?
  7. Ajde da cujemo kako vam idu sesheni, jel slusaju igraci,koji svet koristite ? Evo ja vec vodim pristojan frp 2 nedelje . Lepo svaki dan po 2.30 sati,imam 4 igraca od toga 2 momka i 2 ribe (dwarf'rogue',human'ranger',half-elf'druid i human'wizard'),preporucuje prvo proucite pravila OBAVEZNO!!! Ja ko idiot poceo da igram sa ortacima(jedan od njih je FOXB) ,onako sa izmisljenim pravilima i od toga samo je ispalo s***e! Uh umalo da zaboravim jel pustate muziku za vreme seshena(obavezno isplati se)?Preporucujem BlindGuardian,HammerFall,Edguy !!!!!
  8. Tuljpa je najzesci vec sam 35 level,samo zato sto imam pusku koja i puca (dmg 700-1300) i roka vatru
×
×
  • Create New...