Jump to content

RaVVeN

The X
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RaVVeN

  1. E salim se ja u vezi pirata ja pirate volim EEEEE PIRATI JA VAS OBOZAVAM jer bez njih nebi igrao bas ni jednu igru odakle brate kinta za originale ipak je ovo srbija.Ali jebiga malo sam popizdeo ipak igram vec 5 meseci i kad konacno posle dosta zezanja oko tribunala dobijem pomoc od onog lika(kome jos jednom se zahvaljujem) on se izbaguje pa ko nebi popizdeo.Slomio sam misa od nervoze ali ok probacu da sve skinem a ponovi instaliram ali ovog puta bez bloodmon-a pa cu videti oce li to resiti problem valjda oce(POMOZI BOZE) ili cu juriti neki drugi cd(opet piratski naravno) od jednog ortaka pa cemo videti.E da li je izasao Oblivion skinuo sam trejler za njega i odusevio se prosto sam ostao bez daha pa me zanima jel ga ima po hmmmm radnjama da nekazem tezgama.
  2. E opet ja uspeo sam da nadjem tog maga ia otisao sam dalje ali pazi sad ovo.Pocnem da ifgram i misija je da nadjem Dark Brotherhood i nadjem ih ja ko iz pice (i nije bilo tesko) kad dodjem do lika po imenu Dandras Vules i krenem da se fajtem sa njim i samo sto ga ne ubijem on mi se obrati i tad se desi nesto sto nemogu da verujem popizdeo sam njegov teks se ponavlja samo po 100 puta.Nemogu nista da radim mis se tako uspori da nemogu da ga kontrolisem jedva izadjem iz igre nemogu da verujem doslo mi je sve da porazbijam(inace otisao mi mis malopre od udaranja).E jebote koji sam ja baksuz nemogu da verujem e to je svima primer nekupujte J....E PIRATE da neprodjete ko ja e hvala usvakom slucaju jos jednao na pomoci iako mi nista izgleda nije znacila.
  3. E hvala puno mislim da jesu njih dvojica sa paralisa bodezima ali sam ih zajebvao sa levitacijom he he he he i sad su pokojni e hvala jos jedno mnogo.
  4. Sta ima da enigmises jebote jednostavno nisam nasao neznam za vas ali ja nekoristim jebene editore.
  5. E pazi te se runa oce da se izbaguju i da kad ih stavite u oruzije ili bilo sta drugo hoce da izmene svoje znacenje.pise jedno a daje drugo imao sam 2 takve prilike a i moj ortak tako da ja sam rune izbacio iz upotrebe skroz pogotovo kad mi je jedna runa zajebala takvu stvar za sorserku.Nego jel neko od vas ovde ima neku stvar iz Tal Rasha kompleta fali mi samo pojas.Nezanam kako vi ali ja najvise volim u Diablu kad nekom odsecem uvo a imam pravu kolekciju usiju kod sebe necu da se hvalim ali imam usi varvarina na 89 levelu nekromansera 79 i amazonke 87 to su mi najveci leveli kojima sam odsekao usi sa mojom sorserkom a ja sam inace 74 level.
  6. E ako neko moze da mi pomogne oko morrowinda to bi bilo strava.Poceo sam da ga igram pre oko 5 meseci i odusevio sam se igrom mislim da je to najbolji rpg koji sam igrao pored diabla naravno i wow.Ali sam dosao do problema koji nikako da predjem ubio sam onog Dagoth ur (valjda sam dobro napisao) i sta sad nekontam trebao bi da predjem na Tribunal i Bloodmon ali kako kad sam istalirao morrowin tad sam i tribunal i bloodmon.Nije mi jasno sta sad sta treba da radim trazim po netu pomoc ali niko da mi pomogne pise da se igra nastavlja kao i prica ali ja nemogu tako da ako neko moze da mi pomogne molim vas imate pivo od mene.Inace igram sa Battlemage i 43 sam level hvala u napred svima.
×
×
  • Create New...