Jump to content

trole

The X
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About trole

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Potpisujem, kada igram sa Juveom Trezege mi je mnogo korisniji od Ibrahimovica, koliko god to nekom bilo cudno...sa druge strane Krespo je fenomenal takodje, 1 na 1 resava vrhunski...
  2. Najlakse je da sa Zelenjaka uhvatite 75 ili 71. Prodjete Mek na Fontani i sidjete na sledecoj stanici. Silazite tacno posle skretanja kod Politehnicke Akademije (srednja skola). Sidjete tu i videcete bele zgrade, produzite pravo pored plave kapije Studenjaka i ukazace vam se 2 kafica sa bastama( Nava i Domino) u podnozju zgrade. Tacno izmedju njih je Net plus. Mozete doci i 65 icom ali sa druge strane. Silazite kod Carine i picite desno od stanice, ugledacete bele zgrade pa pitajte nekog.
  3. Tesko da i tamo mozes da igras online, jos nikom nije uspelo, ali dodji recimo oko 22h bilo kog dana ,uvek ima likova za pes. Inace iz net plusa su Leka (2. mesto), Bilke (3. mesto) a Pekar ja i Zeka smo ispali u osmini finala. Bilo ih je jos dosta iz net+ ali nisu prosli grupu. Ipak najvise su zakazali Kajla i Nigerija, koga si cini mi se bas ti izbacio u 1/16.
×
×
  • Create New...